loader


KATEGORİ

Dünya

Dünya Tekvando Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcu Nafia Kuş, kadınlar 73 kiloda bronz madalya kazandı.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya...

Son dönemde Orta Doğu'da yaşanan kriz ve gerilimlerde sona yaklaşılıyor... Şiddetin ve ölümün kol gezdiği bölgede İran ve ABD arasındaki yüksek tansiyon dün ve bugün arka arkaya gelen açıklamalarda düştü. ABD Dışişleri Bak...

, 400 km/s hıza erişebilen dünyanın en hızlı "mermi tren"i Shinkansen serisi trenin ALFA-X versiyonunun testlerine geçtiğimiz hafta başladı. 2030 yılında operasyonel yetkinli�...

Arjantin'de 9 Mayıs'ta Ulusal Kongre'nin yakınında silahlı saldırıya uğrayan La Rioja eyaletinden Radikal Sivil Birlik Partisi (UCR) milletvekili Hector Olivares yaşamını yitirdi.

Buenos Aires Şehri Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, ...

Rusya'da kıtalararası balistik füze fabrikasında yangın çıktı. Depo bölümündeki yangın bir faciaya neden olmadan söndürüldü.

Rusya'nın önemli askeri tesislerinden olan ve Krasnoyarsk şehrinde bulunan Kra...

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray danışmanı olan kızı Ivanka Trump, babasının kendisine Dünya Bankası Başkanı olmak isteyip istemeyeceğini sorduğunu, ancak bu öneriye sıcak bakmadığını söyledi.

Ivanka Trump, Kadınların Küresel Kalkınm...

Notre Dame Katedrali

Fransa'nın başkenti Paris'te her yıl yaklaşık 13 milyon turistin ziyaret ettiği en ünlü yapılardan b...

Microsoft'un kurucularından Paul Allen tarafından kurulan roket fırlatma şirketi Stratolaunch Systems'in karbon-kompozit malzeme kullanılarak geliştirdiği 117 metre kanat açıklığına sahip dünyanın en büyük uçağı ilk uçuşunu yaptı.

...

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya göre Toprak ve Bahattin Hollanda'da, Can ABD'de, Asrın Rodi de İspanya'da damalı bayrağı görmeye çalışacak.

Toprak Razgatlıoğlu'nun Türkiye'yi temsil ettiği ...

Dün Pasifik Okyanusu'na düşen Japonya'ya ait F-35 savaş uçağının enkaz parçaları bulundu, pilotu arama çalışmaları sürüyor.

Uçağın kuyruğuna ait enkazın, ülkenin kuzeydoğu kıyıları açıklarında bulundu...

ABD Senatosuna, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri aldığı gerekçesiyle Türkiye'ye F-35 savaş uçaklarının transferlerinin durdurulmasını öngören yasa tasarısı sunuldu.

Cumhuriyetçi senatör James Lankford tarafından <...

“ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Rusya'yla aralarında yeni bir gerilime daha yol açan Venezuela konusuyla ilgili konuştu. Pompeo, Rus askerlerinin Venezuela’daki varlığına yanıt vermeye hazır olduklarını söyledi.

Pompeo, NATO dışişleri bakan...