loader
Antalya için Teamder ve atso işbirliği

Antalya için Teamder ve atso işbirliği

TEAMDER yönetim kurulu üyeleri ATSO başkanı Ali Bahar, Yeni görevi için ziyarette bulundu atso başkanı Ali Bahar Toplumsal ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği Başkanı Prof. Dr. İlhan Gölbașı, AYÇOV Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar . Turizmci. Salih Çene. Prof.dr. Cengiz Sayın. Mimar.Sadi Kan. Iş insanı. Murat Canik,Idari koordinatör.

Melike Tamer Köse ve Antalya iletişim Kooperatif başkanı. Celal Vecel TEAMDER Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi TEAMDER başkanı Prof.Dr İlhan Gölbaşı Antalya' için farklı projelerinin olduğunu bunlardan birinin de Expo alanın Houston, Texas Medical center gibi bir 7'den 70'e sağlıklı yaşam merkezi haline getirilebileceğini dile getirdi.

Başkan Bahar, Antalya'nın yararı için yaplan her çalışmanın yanında ATSO'nun olacağını belirtti. ATSO'nun şehrin dinamiği olarak şehri sahiplenmiş olduğunu ve bunun son dönemde demeç ve konuşmalarda da görüldüğünü kaydeden TEAMDER Başkanı Prof.Dr. ilhan Gölbașı, Başkan Bahar'ın EXPO alanının sağlık turizmi kompleksi olmasına ilişkin açıklamalarını desteklediklerini kaydetti.

EXPO alanının sağlık turizmi kompleksi olmasının ortak akılla gerçekleşeceğini vurgulayan Başkan Bahar, "Burada bir konsepti oluşturmalıyiz. Bu alanı tıpkı sanayi bölgeleri gibi ayrı bir kanunla ele almalıyız" dedi,


Etiketler: EXPO TEAMDER ATSO

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yazlık konut piyasası ısınmaya başladı

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak, yazlık konut piyasasındaki hareketlenmeyi masaya yatırdı*. Yazlık konutların fiyatları ortalama 50.000 TL’den başlıyor, fiyatların geniş bir yelpazede seyrettiği konut piyasasında yazlıkların değeri 30 Milyon TL ve üzerine kadar uzanabiliyor. Yazlık konutlar...

Banvit’e “Sıfır Atık” Belgesi...

Banvit, doğal kaynakların etkin yönetimi ve sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği uygulamalarla Bandırma Kampüsü’nde faaliyet gösteren piliç kesimhane tesisi ve İzmir Kampüsü’nde faaliyet gösteren piliç kesimhane tesisi ile yem fabrikas�...

Gastronomi Turizmi, Coğrafi İşaretli Ürünlerle Atağa Kalkacak

TURSAB Gastronomi Turizm Raporu’na göre Türkiye’ye gelen turistler yeme-içme için kişi başına 157 dolar harcıyor. Dünyada turist sayısı 1 milyar kişiyi aşarken,  bu turistlerin yüzde 88.2’si ‘Destinasyon tercih etmede yemek çok önemli’ diyor.  Böyle olu...