loader


KATEGORİ

Gündem

TEAMDER yönetim kurulu üyeleri ATSO başkanı Ali Bahar, Yeni görevi için ziyarette bulundu atso başkanı Ali Bahar Toplumsal ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği Başkanı Prof. Dr. İlhan Gölbașı, AYÇOV Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tungar . Tur...

Milletimize şifa dağıtan, fedakâr bir mesleğin cefakâr mensupları

Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlu olsun.

Milletimizin ne zaman bir sıkıntısı yaşasa hemşirelerimizin sağlık

çalışanlarımızın kahramanlıklar...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden en çok etkilenen ilçelerden İslahiye'de çadırda barınan afetzedelerden hak sahibi olanlar, e-devlet üzerinden konteyner için başvuruda bulunuyor.

Konteyner hakkı elde eden afetzedeler, &cced...

Ankara/Sivas

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem, 7 kilometre derinlikte ger&cce...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Bugün Türkiye'yi, dünyanın nükleer güç sahibi &uum...

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu bir haftada 92 bin 317 kişi ziyaret etti.

Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu,...

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi çerçevesinde yurt dışındaki vatandaşların oy kullanabilmeleri için İstanbul Havalimanında hazırlıklar başladı. Seçim için gerekli olan sandıklar ve oy kabi...

Bursalı firma yeni hizmet binasını Türkiye’nin ilk ve tek ‘yenilenebilir elektrikli araç şarj istasyonu’ ile açmak için gün sayıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahintaş, “Gurur duyduğumuz Togg için gerek...

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark’ta Çocuk Şenliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da üretimi yapılan Altay Tankı’nın teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Ordumuz tarafından testleri tamamladıktan hemen sonra tanklarımızın seri üretimine başlayacağız” dedi.

Cumhurbaş...

KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gerek milli bayramları gerekse de dini bayramları nesilden nesle aktararak yaşatacaklarını kaydetti. Başkan Esen, mesajında şu cümlel...

Bakan Yanık, partisinin Toprakkale İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bir personel alma imkanlarının olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Osmaniye milletvekili adayı Yanık, konuşmasını ş&...