loader
TCG Anadolu'yu bir haftada 92 bin 317 kişi ziyaret etti

TCG Anadolu'yu bir haftada 92 bin 317 kişi ziyaret etti

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu bir haftada 92 bin 317 kişi ziyaret etti.

Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Sarayburnu Limanı'na demirlenerek geçen hafta pazartesi günü vatandaşların ziyaretine açılmıştı. Gemiye vatandaşların ilk günden beri yoğun ilgisi katlanarak devam etti. İlk günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan gemi, İstanbul Boğazı'ndan geçişi öncesi toplam 79 bin 274 kişi tarafından ziyaret edildi. Geçiş sonrası gemi Sarayburnu Limanı'na demirleyerek yeniden ziyarete açıldı. TCG Anadolu bugün de 6 bin 147 kişi olmak üzere bir haftada toplam 92 bin 317 kişi tarafından ziyaret edildi.

 


Etiketler: TCG Anadolu SİHA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Koğuşta tek başına! Adnan Oktar geçen hafta getirilmiş

Türkiye gündemini sarsan bir operasyonlar zinciri neticesinde birbirinden vahim suçlamalarla tutuklanan Adnan Oktar ve beraberindeki 170 tutuklu sanık yarın ilk kez hakim karşısına çıkmaya hazırlanırken son detaylar da belli oldu. Oktar ve ‘kedicikleri’ bulundukları cezaevlerinden geçtiğimiz hafta İsta...

Kepez’e spor salonu müjdesi

Kepez’e spor salonu müjdesi


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısında ilçenin batısına spor salonu müjdesi geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve belediye işbirliğinde Baraj Mahallesi’nde belediyenin mülkiyetindeki alana, spor salonu yapılacak.

Kepez Belediye Meclisi’nin, Şubat ayı olağan toplantısında 21’i...

İyi Parti Heyeti ATSO’yu Ziyaret Etti

İyi Parti TBMM Grup Başkanı Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erhan Usta, Ümit Özlale, Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, İl Başkanı Mehmet Başaran ile yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
ATSO Meclis Başkanı Süleyman Öz...