loader
 Büyükşehir'in kısıtlama mesaisi

Büyükşehir'in kısıtlama mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu caddelerde sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek bakım ve onarım çalışmalarına devam etti. Güllük ve  Şarampol Alt Geçitlerinde led aydınlatma monte edilirken, Konyaaltı Sahil yolu onarıldı. Gazi Bulvarı'nda da tel çit çalışması gerçekleştirildi.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASKON ve Kızılay'dan İdlib'e yardım Eli

İlk olarak “Acılarınızı Paylaşıyoruz” kampanyasıyla toplanan kışlık giysi, battaniye, gıda paketi,

hijyen malzemeleri, çocuk bezi ve ısıtıcı gibi yardımlarla dolu bir tır, törenle İdlib'e doğru yola

çıktı. Akabinde İdlib’teki yardıma muhtaç aileler ve çocukl...

Balıkçılar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sabah Beylikdüzü'ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali'ni ziyaret etti. Pazar günü av yasağının kalkmasıyla 'Vira Bismillah' diyen balıkçıların da sorunlarını dinledi.

İBB Başkanı İmamoğlu, bu sabah Beylikdüzü'ndeki Gürpınar ...

Bulung Lojistik araçları Michelin güvencesinde

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, Viyana merkezli lojistik şirketi Bulung Lojistik şirketi ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği ile Bulung Lojistik’in araç filo lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını Michelin üstlenecek.

Hem verimliliğe hem...