loader
Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Ankara/Sivas

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Deprem nedeniyle ilçede bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Gürün Kaymakam Halil Yazıcı, AA muhabirine, deprem nedeniyle şu ana kadar sıkıntılı herhangi bir ihbar almadıklarını ve olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.


Etiketler: Sivas deprem

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü: Üreticilerimiz yeniliklerle Kepez’e değer katıyor

Türkiye’de turfanda ilk yeşil eriğin üretildiği seralarda incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, “ Üreticilerimiz ortaya çıkardığı yeniliklerle Kepez’in tarım bölgelerine değer katıyor” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Cengiz...

Kepez’den kanala 5 köprü

Kepez’den kanala 5 köprü


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, şehrin ortasından geçen Devlet Su İşleri (DSİ) kanalının üzerine 5 köprü daha inşa ederek, kanalın iki yakasındaki yolları birbirine bağlayacak.

Kepez Belediyesi, ilçenin batısındaki Ünsal Mahallesi’nde başlayan ve birçok mahalleden geçerek, doğudaki Düd...

Bulung Lojistik araçları Michelin güvencesinde

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, Viyana merkezli lojistik şirketi Bulung Lojistik şirketi ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği ile Bulung Lojistik’in araç filo lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını Michelin üstlenecek.

Hem verimliliğe hem...