loader


KATEGORİ

Dünya

ABD’de bir küçük uçak düşerken, kazada pilotla beraber Fox 8 haber kanalı muhabiri Nancy Parker hayatını kaybetti.

Uçak, New Orleans'taki Lakefront Havaalanı'nda düştü. Uçağın içerisinde o sırada ç...

İsrail 9 katlı binayı havaya uçurdu
İsrail güçleri, işgal ettiği Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait 9 katlı binayı havaya uçurdu.
Sabahın erken saatlerinde Doğu Kudüs'ün Vadi El-Hummus Mahallesi'ne iş ...

Avrupa Birliği, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'e gönderdiği ikinci sondaj gemisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki enerji hamlesi Avrupa'yı rahatsız etti.

Türkiye'nin sondaj gemisi Yavuz, Karpaz açıkl...

Uzaya çıkan ilk Afrikalı astronot olması beklenen Mandla Maseko, talihsiz bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Yalnızca uzaya çıkmayı değil, Afrika'daki gençlerin ufkunu açmayı ve geçmişlerinin, gelecekleri üzerinde bir etkiye sahi...

Kiralık katilin elinden kaçtı, eşi hapiste, kızı koruyucu ailede: Fransa'nın konuştuğu Türk aile...

Turan Bekar, 14 Nisan 2015 akşamı, çiçekçi eşi Ayten Yalçın'ın hazırladığı buketi mezarlıkta bekleyen müşterisine g...

Çin devlet medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin’in Uygur özerk bölgesindeki halkın mutlu bir hayat yasadığını kabul ettiğini öne sürdü.

Çin Devlet medyası, bu açıklamayı ülkeyi ziyaret eden C...

Libya'da Hafter güçlerinin alıkoyduğu 6 Türk denizci serbest bırakıldı. Libyalı şirket sahibiyle gemiye giden denizciler, kendi istekleriyle çalışmaya devam ediyor.

Libya'da General Halife Hafter'e bağlı güçler tarafından alık...

Dünyanın en büyük özel uzay şirketi SpaceX, Falcon Heavy ticari görevlerine daha yeni başlayacak olsa da gözü çok daha yükseklerde. Kendi roketi Starship'i fırlatmak için sabırsızlanan SpaceX, 2021 yılına kadar böylece tamamen...

ABD ile Türkiye arasında büyük bir krize neden olan rahip Andrew Brunson, hükümete nefret kustu, Hristiyanların Türkiye'de tehlike altında olduğunu, azınlıklara yönelik nefret dilinde artış olduğunu savundu.

ABD hükümetine bağl�...

Kırım’da bir mağarada yapılan çalışmalarda, yaklaşık olarak 3,5 metre boyunda ve tahminen 500 kilogram ağırlığında bir antik kuşun fosilleri bulundu.

Antik çağlarda genel olarak her şey daha büyük ve daha vahşiydi. Bazı böcekler, tims...

ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyini (BMGK) İran konusunda acil toplantıya çağırdığı belirtildi. Birleşmiş Milletler'deki (BM) diplomatik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ABD'nin BM misyonu, Güvenlik Konseyini İran konusunda pazartesi ...

Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı rapor açıklandı. Raporda cinayetin arkasında Prens Selman'ın olduğu açıklandı.

...