loader


KATEGORİ

Kültür Sanat

Halk müziğinin, dizi ve film müziklerinin usta ismi Mazlum Çimen, anılarımıza sinmiş şarkılarını bir araya getirdiği proje albümünde Yıldız Tilbe de yer alacak.

Eşsiz seslerin ve yorumcuların katıldığı proje albümünde Tilbe, “...

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı ‘Türkü Türkü
Türkiye’m’ konseriyle müzik şöleni sundu. Davetlilerin büyük beğenisini toplayan konserde
yöresel oyunlar da sergile...

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, doktorların reçeteye yazdığı, 10 yaşından itibaren çocuklarında izleyebildiğİ "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı tek kişilik tiyatro gösterisiyle bu sefer de BKM’de! Ü...

İstiklal şairi Ersoy'un hayatı, Milli Mücadele'ye katkıları ve yazarlık yönünün anlatıldığı "İstiklal" oyunu Başkentte tiyatroseverlerle buluştu.
Sebilürreşad Eğitim Kültür ve Medeniyet Derneği ile Asım Sanat Merkezince ...

Finans ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren öncü ve yenilikçi Türk firmaları, Singapur’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük FinTech Festivali’ne Bilişim Vadisi organizasyonu ve Türk Teknoloji Pavilyonu markasıy...

Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği 5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı açıklandı.
Türkiye'nin ilk komedi festivali olan ...

Netflix, Elif Şafak’ın Aşk adlı kitabının haklarını satın aldığını duyurdu. Biri günümüzde, biri 13. yüzyılda geçen iki hikayeyi bir araya getiren kitap, diziye uyarlanacak.
Netflix, Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından biri...

18 Ekim’e kadar ilçeleri gezecek

 

5 yıl önce

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, "Amacımız hiç opera izlememiş, opera hakkında bilgisi olmayan ama ön yargısı olan izleyicilerimizi bu salonlara çekmek" dedi.

 

Devlet Opera ve Balesi Genel M&uu...

Contemporary Istanbul'un Plugin bölümünde yer alan ve dijital insan yüzlerini gösteren tasarımıyla dikkati çeken "Under1Minute" isimli eser yoğun ilgi görüyor.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlene...

isney ile Sony arasında Spider-Man’in kullanım hakları konusundaki anlaşma, Hollywood’dan gelen haberlere göre durma aşamasına geldi. Mahallemizin dost canlısı kahramanı Spider-Man’i yakın zamanda MCU’dan ayrı bir evrende görebiliriz.

90&rsqu...

1908 - 1921 yılları arasına ait 27 klasik otomobil, Hollanda'nın Lahey kentinden yola çıkarak 3 bin km yol kat etti. Bu sıra dışı yolculuğun son durağı ise Rahmi M. Koç Müzesi oldu.

Aralarında Birinci Dünya Savaşı öncesi üretilen ve b...