loader
GECENİN TÜM GELİRİ OYUNCULAR SENDİKASINA

GECENİN TÜM GELİRİ OYUNCULAR SENDİKASINA

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, doktorların reçeteye yazdığı, 10 yaşından itibaren çocuklarında izleyebildiğİ "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı tek kişilik tiyatro gösterisiyle bu sefer de BKM’de! Üç yıldır hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin birçok yöresinde seyirci ile buluşan ve büyük beğeni toplayan 45 yıllık tiyatro sanatçısı 9 Aralık Pazartesi günü Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM), bu kez Oyuncular Sendikası yararına sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tüm gelirinin sendikaya aktarılacağı bu önemli geceye, sanat dünyasından birçok isim eşlik edecek. 

Betül Arım, "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı oyunda hepimizin tek ve biricik olduğunu, bize armağan ve emanet edilen bu muhteşem varlığın farkına varmamızı, kendimize verebileceğimiz en büyük armağanın kendimizi bilmek, tanımak ve var etmek olduğunu, bilinçaltımızın bizi nasıl yönettiğini, anda ve sevgide kalmanın yaşamımızı nasıl değiştirdiğini, hastalıkları nasıl yenebileceğimizi, daha pek çok şeyi kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle eğlenceli bir dille anlatıyor. Oyunu "Dostumuz da düşmanımız da biziz, bizi bizden başka engelleyen yok, hayatla kavga etmek yerine onunla şarkı söyleyip dans edebiliriz, seçim sizin" diyerek bitiren Betül Arım sizleri tek kişilik gösterisine bekliyor. 

Yönetmen: Ahmet Ayaz Yılmaz


Etiketler: TİYATRO BETÜLARIM DIŞARDAHİÇBİRŞEYVAR BKM İSTANBUL TÜRKİYE AKDENİZ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Balık fotoğrafı yarışmasında kazananlar belli oldu

Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türkiye’de önemli bir balık rezervi olduğunu, bu nedenle kaliteli balığa en uygun fiyatla erişilebildiğini anlattı.

“Türkiye su ürünleri yetiştiriciliğinde dünyad...

Aykırı İnsanlar

Aykırı İnsanlar


6 yıl önce Best Haber

Dünyanın herhangi bir yerinde bir ailenin, çevrenin içine doğar insanoğlu. Ailesini, ülkesini seçme hakkı yoktur dünyaya gelirken. Nasıl olabilir ki! Bazen soylu, zengin bazen ise yoksul bir ailede başlar yaşam serüveni. Büyüdükçe, ailesinin, çevresinin koşullarını algılamaya...

Romeo ve jüliet son kez sahnede

Romeo ve jüliet son kez sahnede


4 yıl önce Best Haber

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Shakespeare’in aynı adlı eserinden hareketle Çaykovski’nin bestelediği ve müzik düzenlemesi Tolga Taviş’e ait olan, libretto ve koreografisi ise Volkan Ersoy ve Armağan Davran tarafından hazırlanan “Romeo ve Juliet” balesini 18 Şubat Salı saat 20.00...