loader
5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği 5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı açıklandı.
Türkiye'nin ilk komedi festivali olan ve 2015'ten beri aralıksız düzenlenen Ankara Uluslararası Komedi Festivali programı açıklandı. Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği festivalin beşincisi 1-17 Kasım'da düzenlenecek.
AÇILIŞ CEM YILMAZ İLE

Gösteriler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, konserler, tiyatro etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinliklerin izleyiciyle buluşacağı festivalin açılışı Cem Yılmaz'ın Diamond Elit Platinum Plus gösterisiyle yapılacak.

Alternatifli bir programa sahip olan festivalde, Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can, Ankara seyircisinin karşısında olacak.

Festival etkinlikleri Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi, Congresium, Tatbikat Sahne, 4 Mevsim Tiyatro Salonu, GAGA Manjero, Route Sahne, IF Sokak'ta gerçekleştirilecek.

 

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/sanat/5-ankara-uluslararasi-komedi-festivalinin-programi,LAt0wFNzqEaQWoyXoWPUww


Etiketler: Kültür Sanat Ankara 5. Komedi Festivali Film Komedi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yeni Türkü rüzgarı Esenler’i sardı

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün Hakan Dedeler moderatörlüğündeki "Müzikli Söyleşi" programı, 40. sanat yılını kutlayan Yeni Türkü grubunu ağırladı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda Yeni Türk&uum...

Ünlü piyanistten İstanbul resitali

Ünlü piyanistten İstanbul resitali


5 yıl önce Best Haber

SABAH Gazetesi ile Daily SABAH'ın medya sponsoru olduğu, Türkiye'nin piyano odaklı tek uluslararası klasik müzik dizisi İstanbul Resitalleri önceki akşam Güney Koreli Yeol Eum Son'u müzikseverlerle buluşturdu. İstanbul Resitalleri'nin mayıs ayı konuğu olan sanatçı, önceki akşam Emirgan'...

En ‘ikonik’ tavşan rekor kırdı

En ‘ikonik’ tavşan rekor kırdı


5 yıl önce Best Haber

ABD'li heykeltıraş Jeff Koons'un "Tavşan" isimli paslanmaz çelikten yapılan heykeli 91.1 milyon dolara (yaklaşık 547 milyon TL) rekor fiyata satıldı.
Koons'un tavşan figürlü heykeli, Christie's müzayede evince New York'ta açık artırmaya sunuldu. Paslanmaz çelikten yapılan...