loader
5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği 5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı açıklandı.
Türkiye'nin ilk komedi festivali olan ve 2015'ten beri aralıksız düzenlenen Ankara Uluslararası Komedi Festivali programı açıklandı. Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği festivalin beşincisi 1-17 Kasım'da düzenlenecek.
AÇILIŞ CEM YILMAZ İLE

Gösteriler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, konserler, tiyatro etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinliklerin izleyiciyle buluşacağı festivalin açılışı Cem Yılmaz'ın Diamond Elit Platinum Plus gösterisiyle yapılacak.

Alternatifli bir programa sahip olan festivalde, Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can, Ankara seyircisinin karşısında olacak.

Festival etkinlikleri Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi, Congresium, Tatbikat Sahne, 4 Mevsim Tiyatro Salonu, GAGA Manjero, Route Sahne, IF Sokak'ta gerçekleştirilecek.

 

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/sanat/5-ankara-uluslararasi-komedi-festivalinin-programi,LAt0wFNzqEaQWoyXoWPUww


Etiketler: Kültür Sanat Ankara 5. Komedi Festivali Film Komedi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YAPI KREDİ KOLEKSİYONLARI’NDAN RENKLER

Yapı Kredi, 75. kuruluş yıldönümünü kültür sanat hayatına heyecan katan etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Banka, kültürün ve sanatın korunarak gelecek kuşaklara aktarılması hedefiyle uzun yıllar önce kurduğu Yapı Kredi Koleksiyonları’ndan önemli seçkileri ...

Beethoven 250 yaşında

Beethoven 250 yaşında


7 yıl önce Best Haber

Antalya, dünya müzik tarihinin en önemli ve ünlü bestecilerinden Ludwig van Beethoven'i,

doğumunun 250’nci yıl dönümünde, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği “Muratpaşa’da Sanat

Var” etkinlikleri kapsamında piyanist Buğra Yüksel’in yorumu...

Cemil Meriç Kitaplığı’na bir bağış daha

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı’na Murat Kanat 2 bin 200’den fazla kıymetli eser bağışladı.

Kepez Belediyesi’nin müze konseptindeki Cemil Meriç Kitap...