loader


KATEGORİ

Gündem

Manavgat Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Engelli Transfer Araçları”

özellikle pandemi döneminde engelli vatandaşların imdadına yetişti. Engelli

vatandaşlar, belediyenin bu hizmeti sayesinde kamu kurumları, hastaneler

ve t&...

Belediyesi öncülüğünde 19 ilçe belediyesi ve meslek odalarının katkılarıyla hazırlanarak imza altına alınan "Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği Taslağı" ile ilgili çalışmalar sürüyor. Antalya Büy...

Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. Vakıfbank’ın kredi çalışmaları ve projelerini dinleyen Başkan Davut Çetin, Ar�...

Dedeman Hotels & Resorts International kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Dedeman Hotels & Resorts International İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine deneyimli isim Sema Kayacıklıoğlu getirildi.   

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Antalya’nın en prestijli caddesine dönüştürülecek olan Kültür Kafeler Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi...

Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi’nde uzun yıllar atıl halde bulunan 3 bin 260 metrekare büyüklüğündeki arsayı,  yaptığı plan değişikliği ile emniyet hizmet alanına dönüştürdü.

Kepez Belediyesi, ilçenin doğu ma...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde güvenli ulaşım için levha yenileme ve montajı çalışması yapıyor.

...


Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahil yakınından geçen kanalizasyon kolektör hattında meydana gelen arızaya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

...

Turizm Etkinlik ve Eğlence Yatırımcıları Derneği (TEEYAD) yönetimi, derneğin kuruluşunun ardından ilk ziyaretini Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) gerçekleştirdi.

Pandemide kasamıza 1 lira koymadık

ATSO Yönetim Kurul...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, Kemer ilçesi Kuzdere  mahallesi Çaybaşı mevkiinde alt yapı çalışmasını sürdürüyor.

...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor. Ekipler, Namık Kemal Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı ve Fatih Caddesi'nde sıcak asfalt serimi ve yol bakım ça...