loader


KATEGORİ

Gündem

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Aksu Belediyesini ziyaret etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcıları ve belediye

bürokratları ile bir araya gelen Milletvekili İbrahim Aydın Aksu’da yapılan

çalışmalar hakk...


Kepez Belediyesinin, senaryo dalında bu yıl altıncısını düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Ulusal Edebiyat Ödülleri’nde dereceye giren eserler belli oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından edebiyat hayatına armağan edilen Ahme...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Kemer İlçesi'nde sorunlu içme suyu hattında çalışma başlatıldı.

...

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm Türkiye’nin

COVİD 19 virüsüyle mücadele ettiği hassas pandemi sürecinde engelli, hasta,

yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yardımına k...

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçmiş yönüyle kayıpların giderilmesini, gelecek yönüyle de enflasyona yenilme riskinin bitirilmesini talep ediyoruz” dedi

 

Başkan Hisarkaya, “Bizler alın terinin kar�...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor. Bakım çalışmaları sebebiyle Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.

...

CHP’Lİ BUDAK: BU SATIŞLA KİME RANT SAĞLANACAK ?

 

PTT Genel Müdürlüğü, Antalya’daki Eğitim ve Dinlenme Tesisini ihaleyle satışa çıkardı. 20 Ocak’ta Ankara’da yapılacak ...

Kepez Belediyesinin, yakın bir tarihte kitap kurtlarıyla buluşturacağı Cemil Meriç Kütüphanesi’nin kitap koleksiyonu, toplumun her kesiminin katkılarıyla oluşturuluyor. Kütüphaneye kitap bağışı 50 bin rakamını geçti.

Eski Dokuma Fabr...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın en önemli tarihi yapılarından biri olan Gülevşen Camii'nin restorasyon çalışmaları kapsamında binanın duvarları aslına uygun olarak inşa edildi. 

...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirmeye devam ediyor. Kısıtlamada görev başında olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok alanda saha çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Park v...