loader
ASAT Alanya Konaklı Arıtma Tesisi'nin kapasitesini iki katına çıkarıyor

ASAT Alanya Konaklı Arıtma Tesisi'nin kapasitesini iki katına çıkarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya- Konaklı Arıtma Tesisi'nde başlattığı iyileştirme ve rehabilitasyon çalışmasıyla kapasitesini iki katına çıkarıyor. Yaklaşık 13 milyon liraya mal olması beklenen yatırımın Nisan ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASAT Alanya Konaklı Arıtma Tesisi'nin kapasitesini iki katına çıkarıyor
Haberin Devamı
Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yeni tip Korona virüs nedeniyle (Covid-19)karantina koşullarını ihlal edip parkta oturan kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın karantina sürecinin bitimine kısa bir süre kaldığı ve ailesine yardım götüremediği için dışarı çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

<...
Kepez’den şehir hastanesine 8 bin metre yol

Kepez Belediyesi, Göçerler Mahallesi’nde 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlamak için bölgede 8 bin metre yol açtı.

Kepez Belediyesi, ilçeye ciddi bir değer kazandıracak olan Antalya Şehir Hastanesi’nin yapılacağı a...