loader
Türkiye’den ABD’de paneller serisi

Türkiye’den ABD’de paneller serisi

Türkiye’den ABD’de paneller serisi

Cuhhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ABD'de paneller serisi düzenleyecek. 21-24 Mayıs 2019'daki paneller sırasıyla Washington ve New York'ta yapılacak. Panel serisiyle Türk-Amerikan ilişkilerinin geliştirilmesi ve Türkiye'nin tezlerinin Amerikan toplumu ve Kongre üyelerine doğru şekilde anlatılması amaçlanıyor.

KAYNAK;SABAH.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.sabah.com.tr/dunya/2019/05/21/turkiyeden-abdde-paneller-serisi


Etiketler: ABD TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İngilizlerin çoğu parlamento ve hükümete güvenmiyor!

Sky News kanalının anketine göre, İngiliz halkının yüzde 69'u parlamentoya, yüzde 62'si hükümete, yüzde 59'u da AB'ye güvenmiyor. Neredeyse her beş kişiden üçü, ülke ekonomisinin son 12 ayda daha da kötüleştiğini düşünüyor.
Sky News ...

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden Skandal Karar

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fatih sondaj gemi personeline tutuklama kararı çıkarması ile Akdeniz'de gerilimi tırmandıracak yeni adım attı.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Fatih Sondaj gemisinde görevli personeli ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı,(TPAO) ile işbirliği yapan şirket ...

Zarif sosyal medyadan bombaladı: Ne düşüneceklerini bilmiyorlar

İran Dışişleri Bakanı Zarif, son dönemde gerilimin zirve yaptığı ABD yönetimiyle ilgili konuştu. Zarif, ABD Başkanı Trump ile 'B Takımı'nın ayrı şeyler söylediğini ve Trump'ın ne düşüneceğini bilmediğini belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, sosyal medya hesabından y...