loader
Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Selda ULUCAN Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan “Yan Yana Olamasak da Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında bu defa da Emniyet Teşkilatı ailesinden olmayan, online eğitim sürecine imkansızlıklar nedeniyle katılamayan, kendilerine sunulan eğitimden yoksun kalan çocuklarımızın uzaktan eğitime dahil edebilmesi amacıyla, ilk etapta ihtiyaç sahibi (13) çocuğumuzun tablet ihtiyaçları giderildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen giysi, gıda ve okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.

Bununla birlikte; hangi nedenle, nerede olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz bir çocuğumuz varsa oraya da uzanmaya çalışmaktan duyduğumuz mutlulukla hazırladığımız giysi ve kitap kolilerimizi Diyarbakır’a da gönderildi.

Tüm dünya ile birlikte içinde bulunduğumuz olağanüstü sürecin hepimizde artırdığını düşündüğümüz empati ve başkalarını önemsemek düşüncesine olan inancımızla çıktığımız bu yolda, Biz Bir Aileyiz derken ailemize yeni katılacak bebek üyelerimzin, anne babalarının ihtiyaçları nedeniyle gelişlerini buruk bir şekilde karşılamalarına razı olmadan titizlikle tamamlayıp, insanın ömrü boyunca yönetmesi gereken düsturunun iyilik ve sevgi düsturu olduğu unutulmadı.

Birbirimize desteğimizi göstermenin birçok yolu olduğunu yineliyor, içinde bulunduğumuz bu süreçte ‘POLİS’ ailesi olmanın haklı gururunun verdiği aynı büyüklükteki sorumluluğun bilincinde olarak her zaman, her yerde, her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Rus medyası S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı haberlerini duyururken, Rusya Hava Kuvvetleri'ni ait gizemli bir uçak Malatya Erhaç Havalimanı'na indi. Askeri uçağın füze savunma sistemleriyle ilgili bir heyeti taşıdığı tahmin ediliyor.

Fligt Radar veriler...

Hatay'da 58 kaçak göçmen yakalandı
Hatay'da, Suriye'den kaçak yollarla Türkiye tarafına geçtikleri tespit edilen 58 kaçak göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sınırda görev yapan askeri birlikler, Altınözü kırsalında şüpheli bir grubu durdurdu. Kaçak yollarla Türkiye tarafına geçtikleri belirlenen 58 kişi, jandarma eki...

VERGİDE ADALET İÇİN ORAN SABİTLENMELİ

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçmiş yönüyle kayıpların giderilmesini, gelecek yönüyle de enflasyona yenilme riskinin bitirilmesini talep ediyoruz” dedi

 

Başkan Hisarkaya, “Bizler alın terinin karşılığı kurumadan verilmesi hassasiyetine davet eden bir ...