loader
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ 

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ 

Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak için Sarılar Mahallesi Kapalı Pazar yeri önünde KAR-NE Şenliği düzenledi. Başkan Sözen, çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirtti. Vatandaşlar ve çocuklar kar şenliğine yoğun ilgi gösterdi. 
"Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla kar şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi, kentteki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için kar makineleri de yerleştirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sarılar Kapalı Pazar yeri alanında vatandaşlarla bir araya gelerek, çocuklarla kartopu oynadı. 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIK”
Başkan Şükrü Sözen, çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek; "Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, onları mutlu etmek bizler için çok önemli. Yarıyıl tatili bitmeden onları karla buluşturmak istedik. Belki de hayatlarında hiç kar görmemiş çocukların da aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzun eğlendiğini görmek bizler için de büyük mutluluk. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız. Kar makinelerimiz 26 Ocak 2019 Cumartesi gününe kadar saat 11.00’den itibaren çocuklarımız için çalışacak. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde kent merkezimizde de kar şenliği düzenleyeceğiz” dedi.


Etiketler: MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ  Manavgat KAR-NE Şenliği Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den çocuklara kar şenliği Manavgat kar şenliği

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Özsüt pastaları ile yeni yılda tatlı başlangıçlar

2020’ye ‘merhaba’ derken damağınızda enfes bir tat bırakacak pasta seçenekleri Özsüt’te! Özsüt’ün imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ve Karaorman Frambuaz’ın yanında yeniden menüye eklenen Le Pave yeni yıl kutlamalarını daha da tatlandıracak.

...
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde sağlıklı

ailelerin temellerini atacak eğitimler verilmeye devam ediyor. Merkezde şimdi

de evlenme hazırlığı yapan 18 yaş üzeri genç kadınları bilinçlendirip,...

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, ...