loader
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ 

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ 

Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak için Sarılar Mahallesi Kapalı Pazar yeri önünde KAR-NE Şenliği düzenledi. Başkan Sözen, çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirtti. Vatandaşlar ve çocuklar kar şenliğine yoğun ilgi gösterdi. 
"Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla kar şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi, kentteki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için kar makineleri de yerleştirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sarılar Kapalı Pazar yeri alanında vatandaşlarla bir araya gelerek, çocuklarla kartopu oynadı. 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIK”
Başkan Şükrü Sözen, çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek; "Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, onları mutlu etmek bizler için çok önemli. Yarıyıl tatili bitmeden onları karla buluşturmak istedik. Belki de hayatlarında hiç kar görmemiş çocukların da aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzun eğlendiğini görmek bizler için de büyük mutluluk. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız. Kar makinelerimiz 26 Ocak 2019 Cumartesi gününe kadar saat 11.00’den itibaren çocuklarımız için çalışacak. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde kent merkezimizde de kar şenliği düzenleyeceğiz” dedi.


Etiketler: MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAR ŞENLİĞİ  Manavgat KAR-NE Şenliği Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den çocuklara kar şenliği Manavgat kar şenliği

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den otizmli çocuklar için işbirliği protokolü

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği arasında engellilere yönelik sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile çeşitli kursların açılmasını öngören işbirliği protokolü imzalandı.

Kepez Belediyesi, engellerin kaldırıldığı ilçede örnek bir projeye daha ...

ABD'den yeni tasarı Türkiye'yi Doğu Akdeniz'den silecekler

Amerika tüm hatlarıyla Türkiye'yi hedef almış durumda. Rus S-400 füzelerinin satın alınmasına karşı çıkan Washington tehdit dilini artık sahaya taşımaya hazırlanıyor.

Ekonomik yaptırım hazırlığındaki ABD'nin yeni hamlesini, Habertürk Washington muhabiri Serdar Turgut, "İstanbul bir şe...

Evde bakım hizmeti mutlu ediyor

Evde bakım hizmeti mutlu ediyor


5 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi zor durumda olan yaşlı, yatalak, engelli ve evsiz bireylere
evde bakım hizmeti ile destek oluyor. Engelli, yaşlı ve yatalak durumdaki vatandaşların
muayene ve tedavileri, öz bakımları yapılıyor, evleri temizleniyor. Mobil kuaför hizmeti de
verilen bireyler Başkan Muhittin ...