loader
Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Rus medyası S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı haberlerini duyururken, Rusya Hava Kuvvetleri'ni ait gizemli bir uçak Malatya Erhaç Havalimanı'na indi. Askeri uçağın füze savunma sistemleriyle ilgili bir heyeti taşıdığı tahmin ediliyor.

Fligt Radar verilerine göre uçak Moskova'dan TSİ 16.05'de kalktı. RA-85559 tescilli (RFF7333) Tupolev Tu-154B-2 tipi askeri yolcu uçağı dün saat 18.40 civarlarında Malatya’ya indi.

Malatya’nın S-400 füze sistemlerinin konuşlandırılması muhtemel yerlerden biri olduğu biliniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/malatyaya-inen-rus-ucagi-s-400lerle-iliskilendiriliyor-2035328h.htm


Etiketler: s400 rusya türkiye

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bentour Reisen'in Türkiye koordinatörlüğü görevine Vildan Erdin getirildi.

1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizmdeki kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul faaliyetlerinde çalışarak başladı.

Erdin daha sonra İngiltere ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizmde görev aldı.

...
Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir köyde ölü bulundu

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla'yı arama çalışmalarının 18. gününde acı haber geldi. Leyla'nın cesedi, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre mesafede, kent merkezine giden y...

Bu cami Kepez’deki şehirleşmeyi anlatacak

Başkan Hakan Tütüncü,  ‘protokol yolu’ Gazi Bulvarı’na inşa edilen Konyalılar Camii’nin, bölgedeki şehirleşmeyi de anlatan bir eser olacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarının çöz&...