loader
Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü

Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, Karain Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğü ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (WOAW) organizasyonu kapsamında kadınlarımızın havacılık alanındaki seçeneklerini arttırmak ve havacılık sektörünün bilinirliğini göstermek amacıyla Güneş Kolejinde eğitim gören öğrenciler için Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına bağlı Hava Ambulans Helikopterine inceleme gezisi düzenlendi. Gece görüş kabiliyetine sahip Hava Ambulans Helikopter pilotlarımız göreve hazırlanış, uçuş, planlama ve eğitimler hakkında kız öğrencilerimize genel brifing verdi.
Brifing ardından kız öğrenciler Hava Ambulans Helikopterini inceleme fırsatı buldular. Gezi sonunda yapılan faaliyetten memnun kaldıkları kendilerini bu alanda geliştirmek için gayret göstereceklerini söyleyen öğrenciler, yapılan organizasyondan dolayı kendilerine bu fırsat verildiği için Türk Hava Kurumu, Sağlık Bakanlığı ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

 


Etiketler: TÜRKHAVAKURUMU KARAİNHAVACILIK ANTALYAMİLLİEĞİTİMMÜDÜRLÜĞÜ DÜNYAHAVACIKADINLAR WOAW HAVACILIK GÜNEŞKOLEJİ AMBULANSHELİKOPTER AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yalnız yaşayan kişinin öldüğü 4 ay sonra ortaya çıktı

Kadıköy'deki evinde yalnız yaşayan ve kendisinden uzun süredir haber alınamayan Teoman Beysan'a ulaşamayan komşuları, evden gelen kokular üzerine polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, yaklaşık 4 ay önce öldüğü tahmin edilen Teoman Beysan'ın çürümüş...

AKSU’DA YILIN İLK MECLİSİ YAPILDI

Aksu Belediyesi 2021 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. 2021

yılı için iyi dileklerini ileten Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin; mecliste

Büyükşehir Belediyesi ile yaşanan yetki devri konusuna da değindi.

Şahin meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Yılların...

Kepez yeşil alanda altın yıllarını yaşıyor

Kepez Belediyesi, pandemi dönemindeki kısıtlamalara rağmen 2020’de inşa ettiği 23 parkla 80 bin m2 yeşil alan üretti. Başkan Hakan Tütüncü de, 2020’de yeşil alan yatırımında en önemli başarılarının, Kepez’e 540 bin m2 tarım arazisi kazandırmaları olduğunu söyledi.

Kepez Bele...