loader
Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı

Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı

Emirates, Dubai ile Mexico City arasındaki Barselona aktarmalı yeni günlük seferleri kapsamında gerçekleştirdiği ilk uçuşu kutladı. Emirates'in Meksika'ya ilk yolcu uçuşunu Emirates Boeing 777-200LR ile yaptı.

VIP misafirlerden ve basın mensuplarından oluşan bir grupla birlikte Meksika Uluslararası Havalimanı'na iniş yapan Emirates'in EK255 sefer sayılı uçuşu, su takıyla karşılandı.

Emirates Amerika Kıtası Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Sn. Salem Obaidalla şu açıklamalarda bulundu: "Dubai, Barselona ve Mexico City arasında kusursuz bir bağlantı sunarak Emirates'in tarihinde yeni bir sayfa açmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu seferlerin yüksek talep yaratarak iş, kültür ve tatil bağlantılarını geliştirmesini ve bu ülkeler arasında turizm ve ticareti arttırmasını bekliyoruz."

"Emirates'in Barselona üzerinden Mexico City'ye gerçekleştirdiği uçuş yoğun bir planlamanın ve sıkı çalışmanın ürünüdür. Gerek İspanya gerekse Meksika'daki kurumlara ve ortaklarımıza yeni rota için verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyor ve yolcuları benzersiz ürünlerimiz ve ödüllü hizmetlerimizle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz."

İstanbul’dan uçan yolcular, Dubai ve Barcelona üzerinden Mexico City’ye yapacakları yolculuk esnasında, arzu ederlerse bu iki muhteşem şehirde konaklama yaparak üç şehri biden görme fırsatını yakalayabilirler. Emirates’in İstanbul Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Mexico City özel ekonomi sınıfı fiyatı vergiler dahil 1.679 USD’den başlıyor.

 

Dubai çıkışlı sefer Emirates’in 2-2-2 koltuk düzenine sahip 38 Business Class koltuklu ve 264 Ekonomi Sınıfı koltuklu yenilenen iki sınıflı Boeing 777-200LR uçağıyla yapıldı. Business Class koltuklar Emirates'in yatağa dönüşebilen koltuklarının en yeni tasarıma e sahip olup artık daha konforlu bir yolculuk için 5 cm daha genişletildi.

 

Ayrıca yeni Business Class kabinde, Boeing 777-200LR filosuna özel olarak bir sosyalleşme alanı yer alıyor. Mini lounge alanında cips, sandviç ve meyve gibi ikramların yanı sıra misafirlerin uçuş sırasında self-servis alabileceği içecekler sunuluyor. 777-200LR'nin Ekonomi Sınıfı koltukları da açık gri ve mavi renk tonlarıyla yeni bir görünüme kavuştu. Ergonomik tasarıma sahip koltuklar esnek yan panellere sahip tam boy deri koltuk başlıkları ile donatıldı ve optimum destek için dikey olarak ayarlanabilecek şekilde tasarlandı.

 

Tüm uçuş sınıflarındaki misafirler, her ay 600 film, 200 saatten fazla TV ve binlerce şarkının yer aldığı ice üzerinden 4.500 kanala varan eğlence hizmetlerinden yararlanabiliyor. Uçakta ayrıca tüm uçuş sınıfları için kablosuz internet ve Canlı TV hizmeti bulunuyor.

 

Yeni 777 uçuşu 14 tona kadar yük kapasitesiyle avokado, böğürtlen ve diğer taze meyve ve sebzeler gibi Meksika'dan ihraç edilen ürünler için daha fazla küresel pazara erişim imkanı sunuyor. Emirates SkyCargo, 2014 yılından beri Mexico City kalkışlı ve varışlı kargo uçağı seferleri düzenliyor ve 2018 Nisan ayından bu yana bu rotada 33.000 tondan fazla yük taşıdı.

Mexico City, Meksika'nın en büyük ve Kuzey Amerika'nın en yüksek nüfuslu şehridir. Meksika'nın başkenti Amerika Kıtası'ndaki en önemli kültür ve finans merkezlerinden biri olup ülke GSYİH'nın yaklaşık üçte birini temsil ediyor. 2.240 metre rakımlı Meksika Vadisi'nde kurulu olan şehir, UNESCO Dünya Mirası Alanları kapsamında yer alan Zocalo isimli tarihi merkeziyle ünlüdür. Mexico City aynı zamanda başta otomotiv, tıbbi sarf malzemeleri ve ilaç sektörleri olmak üzere, önemli bir ticaret ve endüstri kentidir.

 

Dubai ise birinci sınıf alışveriş imkanları, eklektik mimarisi ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall gibi simge mekanları dahil çok sayıda cazip unsuruyla Meksikalı gezginler arasındaki popülerliğini arttırıyor. Yolcular şehri tüm yıl süren güneşli havası, büyüleyici plajları ve Michelin yıldızlı restoranların da yer aldığı fine dining seçenekleri için ziyaret etmekten keyif alıyorlar.


Etiketler: EMİRATES GÜNLÜKSEFER BOEİNG777200LR SALEMOBAİDALLA TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Fiyat artışına karşı yaygın denetim !

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dünyayı kasıp kavuran COVID 19 (Koronavirüsü) salgını ile ilgili aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekledi. Salgının ardından, oluşan panik havasında, aşırı fiyat artışları ile yurttaşları zor duruma sokan işletmeleri denetim altına almak için çalışma ...

Büyükelçi Kılıç, söz konusu anlaşmanın, bir

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, "PYD/YPG'ye ABD'nin dostu diyorlar, halbuki onlar ABD'nin dostu değil. Bunlar ABD'nin desteğini Suriye'de Marksist bir devlet kurmak için kullanan bir gruptur. Bizim temel amacımız ise Suriye'nin toprak bütünlüğü...

Metro Market fiyat spekülasyonlarına karşı mücadele ediyor!

 Dünya ülkelerinde koronavirüs vakalarının artmaya başlamasıyla Metro Market, Türkiye’deki tüketicilerin güvenli alışverişi için gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Koronavirüs vakasından sonra en yoğun ilgi, hijyen ürünlerine ve temel gıda malzemelerine...