loader
Kepez’in projesi ‘52 iş ile 52 hayat kurtardı’

Kepez’in projesi ‘52 iş ile 52 hayat kurtardı’

Kepez Belediyesi’nin engelli bireylerin iş istihdam talebini karşılamak için hayata geçirdiği ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında 52 özel birey Antalya’daki 6 otelde istihdam edildi.

Kepez Belediyesi, İŞKUR, Türkiye Beyaz Ay Derneği ve Engelliler Vakfı işbirliğiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tanıtımı yapılan ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi engelli bireylere iş kapılarını araladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün proje startını vermesinin ardından özel bireylerin işverenlerle görüşmesi sağlandı. Kepez Belediyesi’nin İş ve İstihdam Geliştirme Merkezi’nin katkılarıyla, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, özel bireyler ile işverenler buluşturuldu. Kepez Belediyesi’nin İş ve İstihdam Geliştirme Merkezi, özel bireylerin iş görüşmelerini konforlu ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için her türlü tedbiri aldı.

İş görüşmesi için her türlü konfor sağlandı

Gün boyu süren iş görüşmelerinde içecek ve yiyecek ikramları yapıldı, ihtiyaç halinde özel bireylere yardım etmesi içinde Kepez Belediyesi’nin personelleri görüşme salonlarında hazır bulundu.  ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında gerçekleştirilen iş arayanlar ve işverenler buluşması sonucunda Antalya’daki 6 otel tarafından 52 özel birey işe alındı. Oteller tarafından komi, bahçıvan, meydancı, kat, çamaşırhane, teknik servis, temizlik, garson, santral, mutfak, bulaşık, havuz ve boyama görevlisi alımları gerçekleştirildi. Engelli bireylerin işverenlerle görüştürüldüğü buluşmaya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Türkiye Beyaz Ay Derneği ve Engelliler Vakfı Başkanı Gülcan Ay’da katıldı. Başkan Tütüncü, engelli bireylerin istek ve taleplerini de dinledi. Kepez Belediyesi’nin İş ve İstihdam Geliştirme Merkezi, ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında önümüzdeki günlerde de özel bireylerin istihdam buluşmalarına ev sahipliği yapacak.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ İŞKUR TÜRKİYEBEYAZAYDERNEĞİ ENGELLİLERVAKFI BİRİŞBİRHAYATKURTARIR HAKANTÜTÜNCÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir çölyak hastalarının umudu oldu

Hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesimine el uzatan Antalya Büyükşehir Belediye
Başkanı Muhittin Böcek, çölyak hastalarına da duyarsız kalmadı. Ömür boyu glutensiz
gıdalarla beslenmek zorunda olan çölyak hastalarının sesine kulak veren Büyükşehir
Bele...

Kepez’de pedallar yarışacak

Kepez’de pedallar yarışacak


6 yıl önce Best Haber

Kepez’in 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları bir kez daha bisiklet severleri ağırlamaya hazırlanıyor. Bisiklet tutkunlarını buluşturacak yarışlar, 2 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.  

Kepez’in 120 dakika dağ bisikleti heyecanı başlıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden kat�...

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘sorun çözen’ uygulaması Turunç Masa’ya Şubat’ta ulaşan 9 bin 345

başvurunun yüzde 94.4’ü çağrı merkezi, internet ve sosyal medya uygulamaları üzerinden gerçekleşti.

Belediyeye gelmeden dahi sorunlarına çöz...