loader
KAÇUV Umut Şenliği

KAÇUV Umut Şenliği

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’nde KAÇUV gönüllülerini, kanser tedavisi tamamlanmış çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi. Grand Cevahir Otel’de düzenlenen şenlikte, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’ni Grand Cevahir Otel’de düzenledi. Şenliğe, tedavileri tamamlanmış ya da sağlık durumu daha iyi olan çocuk ve ailelerinin yanı sıra KAÇUV gönüllüleri de katıldı. 2020’e mutlu bir başlangıç yapmak için gerçekleştirilen etkinlikte, yüz boyama atölyesinden sosis balon atölyesine kadar birçok farklı atölye düzenlendi. Grand Cevahir Otel’in ikramlarıyla tatlanan şenlik, hediye dağıtımı ve pasta merasiminin ardından sona erdi.

Sağlıklarına kavuşan çocukları, ailelerini ve gönüllüleri böyle bir şenlikte buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen KAÇUV Genel Müdür Yardımcısı Füsun Aymergen, şunları söyledi: “Bizim için çocuklarımızın sağlığına kavuşmasından daha büyük bir mutluluk yok. Bu şenlikte hem onların yeni hayatını hem de umutla baktığımız yeni bir yılı kutladık. Etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Grand Cevahir Otel’e ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bütün çocuklarımızın sağlıkla gülümsediği bir yıl geçirmeyi diliyoruz.”


Etiketler: KAÇUV UMUTŞENLİĞİ UMUTVAKFI FÜSUNAYMERGEN TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YAKINLARI EN ÇOK BU HATALARI YAPIYOR:KANSER HASTASINA BU 7 YANLIŞ YAKLAŞIMDAN KAÇININ!

Günümüzde hızla artış gösteren kanser, doğrudan ve dolaylı olarak birçok insanı etkileyen bir hastalık. Ailede kanser hastasının olması, hasta yakınına alışılanın dışında roller ve sorumluluklar da yüklüyor. Kimi zaman yıpratıcı olan bu süreç, kişinin yakınları iç...

Lenf bezi büyümesinde bu belirtilere dikkat

Tıpkı gribal bir enfeksiyonmuş gibi yorgunluk, halsizlik ve ateşle kendini gösterebilen lenfoma, çocukluk çağında en sık karşılaşılan kanser türleri arasında yer alıyor. Acıbadem Maslak Hastanesi Çocuk Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Funda Çorapcıoğlu, birçok hastalığı taklit...

Uzmanlar uyardı uyandıktan sonra hemen bu hatayı yapmayın

Yatmadan 2 saat önce besin tüketilmemesinin hem zayıflamaya yardımcı, hem de sabaha daha enerjiyle uyanmayı sağladığını söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Seda Demetgül, önemli açıklamalarda bulundu.

Seda Demetgül, beslenme düzeninin bozulması, fiziksel aktivitenin sınırlandırılması, su t...