loader
Kayak Yaparken Cildinizi Yormayın

Kayak Yaparken Cildinizi Yormayın

Kışın tadını kayak merkezlerinde çıkarıyorsanız cildinize de dikkat etmelisiniz. Hem mevsime uygun şekilde bakım yapmalı hem de doğru ürünlerle cildinizi korumalısınız. Cildinizin soğuk, rüzgâr, kar ve özellikle kış güneşinden olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun verdiği bakım tüyolarına kulak verin.

Kış aylarını güzelleştiren şeylerden biri de şüphesiz ki kar… Özellikle kayak sporu tutkunları için bir nimet niteliği taşıyan karın tadı da dağlarda çıkıyor. Spor sevenler kayaktan snowboard’a spor yapmanın tadını doyasıya sürerken temiz havadan da faydalanıyor. Kayak merkezlerinde gündüzler spor dolu, akşamlar ise şömine karşısında keyifli sohbetlerle geçiyor. Bazen kayak ya da snowboard yapmayanlar bile bu ortamın tadını çıkarmak için kayak merkezlerindeki otellere akın ediyor. Ancak dağın soğuğu, sert rüzgârları, bembeyaz kardan yansıyan güneş ışığı cilde ciddi zararlar verebiliyor.

Yükseldikçe UV ışınlarının etkisi de artıyor

Kış sporlarını sevenlerin karşılaştığı en önemli sorunların başında kar yanıkları geliyor. Yüksekliğin yanı sıra kardan yansıyan ultraviyole ışınlar nedeniyle cilt, güneş ışınlarına daha şiddetli bir şekilde maruz kalıyor. Uzmanlar, her 1000 metrede, UV düzeyinin yaklaşık yüzde 10 arttığına ve karın güneş ışınlarının yüzde 80’ini yansıttığına dikkat çekiyor. Bu nedenle kış sporları yaparken cilt gerektiği gibi korunmaz ve gerekli bakım yapılmazsa önce kızarıklık, ödem, kaşıntı gibi sorunlar ardından da cilt lekeleri ortaya çıkabiliyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO kayak tutkunlarını yaşamaları muhtemel cilt problemlerinden korumak için önemli tüyolar veriyor.

En az 30 koruma faktörü şart!

Her şeyden önce ilk adım olarak mutlaka güneş koruyucu kullanın. En az 30 koruma faktörüne sahip bir güneş koruyucuyu, dışarı çıkmadan yarım saat önce sürün. Kreminizi her an yanınızda taşımanız faydalı olacaktır. Zira 2-3 saat arasında güneş koruyucu kremi yenilemeniz şart. Ayrıca koruyucu kreminizi mutlaka cilt tipinize uygun seçin. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz daha hafif yapıda, yağ içermeyen bir ürün; cildiniz kuruysa yoğun nem verip koruyan bir krem kullanabilirsiniz. Eğer renkli bir güneş koruyucu kullanırsanız cildinizin tonunu dengeleyerek bir taşla iki kuş da vurabilirsiniz. Dudak koruyucuyu da sakın ihmâl etmeyin ki cildinizin pırıltısı çatlak dudaklarla bozulmasın.

Sadece iki dakika yeter

Gün boyu eğlendiniz, akşamüstü odanıza döndünüz. Peki şimdi ne yapacaksınız? Tabii ki bakım! FOREO’nun en yeni ürünü olan cilt temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3 size ihtiyaç duyduğunuz bakımı sadece iki dakikada sunarak hayatınızı kolaylaştırıyor. LUNA 3, akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You uygulamasıyla senkronize edildiğinde adeta kişiye özel bir güzellik koçu gibi çalışıyor. Böylece cildinizin ihtiyaçlarını ve gelişimini takip ederek en doğru bakımı sunuyor. Dakikada 8.000 titreşim yapan yumuşacık temas noktaları sayesinde cildin gözenekleri içine işlemiş kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü deriden arındırarak derinlemesine temizlik sağlıyor. Cihazın arka yüzeyinde ağız, boyun, göz ve kontur için 4 farklı kategorideki anti-aging etkili sıkılaştırıcı masaj terapileri ise ince çizgi ve kırışıkların görünümünü yumuşatarak daha taze ve genç bir cilt sunarken, kullandığınız bakım ürünlerinin cildin daha derinine güçlü bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor.

İster duşta kullanın, ister hamamda

Bir önceki LUNA versiyonundan yüzde 25 daha geniş temizleme yüzeyine ve %30 daha uzun temas noktalarına sahip FOREO LUNA 3, bu sayede cilt yüzeyinde daha rahat hareket ederken, eşsiz bir yumuşaklık hissiyle sizi şımartıyor. Normal, karma ve hassas ciltler için üç farklı renkte modeli olan cihaz, anti-bakteriyel silikon yüzeyi sayesinde ultra hijyenik ve hipoalerjenik olması yanında, tamamen su geçirmez yüzeye sahip olduğu için duşta, banyoda ve hamamda rahatlıkla kullanılabiliyor.

FOREO LUNA 3 için tavsiye edilen satış fiyatı 1.599 TL’dir.

FOREO LUNA 3 yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı Trendyol e-mağazası, Sephora e-mağazası ile Sephora (Zorlu Center, İstinye Park, Capacity, Nişantaşı, İstiklâl Caddesi) mağazalarında ve Beymen e-mağazası ile Beymen (Zorlu Center, Suadiye, Panora) mağazalarında satılmaktadır.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.


Etiketler: SAĞLIK CİLTBAKIMI FOREO KIŞSPORLARI LUNA3 TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE VİRÜSLERİN KURBANI OLMAYIN

Mevsim geçişlerinde yaşanan hava değişimleri, grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanma riskini artırıyor. Hava sıcaklıklarına aldanıp giyilen ince kıyafetler, değişen uyku ve beslenme düzeni vücut direncini düşürüyor. Eczacı Prof. Dr. Barkın Berk, mevsim geçişlerinde bağ...

Yolculukta Bir Yazı Okurken Midemiz Neden Bulanır? 

Hareketli araçlarda bir yazı okurken karşılaşılan mide bulantısı, göz hastalıklarının belirtisi olabilir. Seyahat edenlerin yaklaşık %30’unda görülen mide bulantısının başlıca nedenlerini Dünyagöz Antalya’dan Op. Dr. Özer Şahin açıklıyor.

Seyahat eden kişilerde sıklık...

 Balık yağı ile ilgili doğru bilinen yanlışlar.

Beyin, göz, kalp-damar, eklem ve bedensel gelişime sağladığı katkı ile olmazsa olmazımız Omega 3, her yaştan bireyin balık yağı ile takviye edebileceği bir yağ asidi. Farklı kanallardan gelen bilgiler sebebiyle halk arasında balık yağı alımıyla ilgili yanlış bilgiler yayılıyor. Omega 3 ve onu takviye edici balık yağı alım...