loader
İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İdlib'de gözlem noktamıza Suriye rejimininin kontrolündeki bölgeden 35 havan saldırısı yapıldı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile saldırı gerçekleştirildi.

Havan saldırısında üç asker yaralandı. Üs bölgesinde hasar oluştu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından saldırıyla ilgili olarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur açıklaması yapıldı.

KAYNAK: INTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/idlibde-gozlem-noktalarina-havan-saldirisi-3-asker-yarali-2028235h.htm

 


Etiketler: İDLİB SURİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Amazon Prime üyeliği Mastercard sahiplerine ilk 2 ay hediye!

 

15 Mart 2021’e kadar geçerli kampanya çerçevesinde Mastercard ve Maestro logolu banka ya da kredi kartlarını kullanarak Amazon Prime’a ilk kez üye olan kullanıcılara, ilk iki aylık üyelik hediye ediliyor.

 

İSTANBUL...

EN POPÜLER MOBİL MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP OLDU

Sosyal medya uygulamaları ile ilgili 2019 Ekim verileri açıklanırken, dünya genelindeki en popüler mobil mesajlaşma uygulamasının WhatsApp olduğu görüldü. Böylelikle 1,6 milyar insanın WhatsApp kullanıcı olduğu saptandı.

Ajans Press’in, Statista verilerinden elde ettiğ...

Hakkari'de hain terör saldırısı: 2 asker şehit 1 asker yaralı

HAKKARİ 'de teröristlerce askeri araca saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırıda 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Hakkari bölgesinde askeri araca PKK'lı teröristlerce uzak mesafeden yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit...