loader
Moa Organik Tarımsal Ürünler Tanıtımı Beyarmudu’nda Gerçekleşti

Moa Organik Tarımsal Ürünler Tanıtımı Beyarmudu’nda Gerçekleşti

MOA Organik Tarımsal Ürünler tanıtımı Beyarmudu Belediyesi Güney Meserya Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin katıldı. Konuşmalardan önce MOA Organik Tarımsal Ürünler tanıtımı kısa filmlerle gösterildi.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip açılış konuşmasını yaptı. Konuşmada, Bölge ve üreticilerimiz için ve çevreye açısından bu organik ürün markası “MOA organik tarımsal ürünler” desteklediğini ve adamıza gelmelerinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, “Tatlısu’da Beyarmudu gibi serra üretim alanlarından bir tanesi artık toprağa yeteri kadar kimyasal verdiğimizi düşünüyorum bu tip doğal ürünlerin organik ürünlerin toprağa verilerek çevreyi daha az kirleten insan sağlığını daha az tehdit eden ürünlerle ön plana çıkmamız lazım bundan dolayı MOA tarıma teşekkür ediyorum burada yeni bir Pazar oluşturacaklar bunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre konuşmasında “Manavgat’ta uygulanan organik tarımın KKTC’de uygulanmasını dilerim. Daha az kimyasal ilaç, sulu gübre, organik ilaç kullanırsak hem üretici hem tüketici daha rahat olacaktır. Sağlığımız açısından sulu gübre uygulamasının çok daha faydalı olacağını düşünüyorum dedi.

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin de konuşmasında, “turizm ve tarım açısından çok önemli olan verimli topraklara sahip Manavgat’ta kimyasaldan uzak organik ziraat ürünleri desteklendiğini söyledi. (MHA)


Etiketler: moa tarım organik gübre sıvı gübre

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tatil için geldikleri Antalya'da paraları biten Ruslar soluğu konsoloslukta aldı

Antalya'ya 35 gün önce tatil için gelen Rus turistler, paraları bitince ülkelerine geri dönemedikleri gerekçesiyle Rus Konsolosluğuna başvurdu. Olumsuz cevap alan Ruslar, konsolosluğun önünde hatıra fotoğrafı çekinerek durumu protesto etti.

 

Antalya'ya 35 gün ...

Türkiye nin tercihi...

Türkiye nin tercihi...


5 yıl önce Best Haber

Geçen yıl Ocak ile Kasım döneminde trafiğe kaydı yapılan araç sayısı 607 bin 595 olurken, kaydı yapılan otomobillerin yüzde 55,3’ü dizel yakıtlı olarak kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, otomobiller ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini...

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...