loader
Moa Organik Tarımsal Ürünler Tanıtımı Beyarmudu’nda Gerçekleşti

Moa Organik Tarımsal Ürünler Tanıtımı Beyarmudu’nda Gerçekleşti

MOA Organik Tarımsal Ürünler tanıtımı Beyarmudu Belediyesi Güney Meserya Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin katıldı. Konuşmalardan önce MOA Organik Tarımsal Ürünler tanıtımı kısa filmlerle gösterildi.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip açılış konuşmasını yaptı. Konuşmada, Bölge ve üreticilerimiz için ve çevreye açısından bu organik ürün markası “MOA organik tarımsal ürünler” desteklediğini ve adamıza gelmelerinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, “Tatlısu’da Beyarmudu gibi serra üretim alanlarından bir tanesi artık toprağa yeteri kadar kimyasal verdiğimizi düşünüyorum bu tip doğal ürünlerin organik ürünlerin toprağa verilerek çevreyi daha az kirleten insan sağlığını daha az tehdit eden ürünlerle ön plana çıkmamız lazım bundan dolayı MOA tarıma teşekkür ediyorum burada yeni bir Pazar oluşturacaklar bunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre konuşmasında “Manavgat’ta uygulanan organik tarımın KKTC’de uygulanmasını dilerim. Daha az kimyasal ilaç, sulu gübre, organik ilaç kullanırsak hem üretici hem tüketici daha rahat olacaktır. Sağlığımız açısından sulu gübre uygulamasının çok daha faydalı olacağını düşünüyorum dedi.

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin de konuşmasında, “turizm ve tarım açısından çok önemli olan verimli topraklara sahip Manavgat’ta kimyasaldan uzak organik ziraat ürünleri desteklendiğini söyledi. (MHA)


Etiketler: moa tarım organik gübre sıvı gübre

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’de 23 Nisan Şenliği

Kepez’de 23 Nisan Şenliği


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark’ta Çocuk Şenliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Do...

Suriyeli artışı !

Suriyeli artışı !


7 yıl önce Best Haber

Türkiye’deki geçici koruma kapsamındaki güncel Suriyeli nüfusu 3 milyon 585 bin 209 olarak kayıtlara geçerken, geçenyıl bu rakamın 3 milyon 576 bin 370 olduğu belirlendi.

Medya takip kurumuAjans Press, Suriyelilerle ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. ...

Yeni Renault Clio Euro NCAP tarafından en güvenli süpermini seçildi

Yeni Renault Clio, Euro NCAP tarafından 2019’da test edilen otomobiller arasında en güvenli süpermini* seçildi. Renault Grubu’nun en çok satan modeli Yeni Clio, 2019 yılı ortasında Euro NCAP testlerinden en yüksek puan olan 5 yıldızın sahibi olmuştu.

İttifak’ın yeni platf...