loader
Hakkari'de hain terör saldırısı: 2 asker şehit 1 asker yaralı

Hakkari'de hain terör saldırısı: 2 asker şehit 1 asker yaralı

HAKKARİ 'de teröristlerce askeri araca saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırıda 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Hakkari bölgesinde askeri araca PKK'lı teröristlerce uzak mesafeden yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hakkâri bölgesinde 9 Temmuz 2019 tarihinde bir askeri araca PKK’lı teröristlerce uzak mesafeden yapılan saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/hakkaride-hain-teror-saldirisi-2-asker-sehit-1-asker-yarali-2035114h.htm


Etiketler: hakkari milli savunma bakanlığı terörist

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ASAT'tan vatandaşa korona virüs uyarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü korona virüsle ilgili mücadele
kapsamında abonelerine uyarıda bulundu. ASAT vatandaş abonelik ve vezne işlemlerini
uzaktan erişim yöntemleri ile yapmaya davet ederek, “İnternet bankacılığı, ASAT web ve
mobil uygulaması &u...

Başkan Böcek; 'Finike Eroğlu Cami hayırlı olsun'

Antalya Büyükşehir Belediye'sinin 2017'yılında başlayan ve yüzde 40 seviyesinde devraldığı Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatı tamamlandı. Başkan Muhittin Böcek, tamamen el işçiliği ve Horasan harcı kullanılarak inşa edilen, Selçuklu ve Osmanlı mimari tarzındaki 500 kişilik muhteşem eserin Finike...

Yüzlerce ev kadını Boyner’de meslek sahibi olacak

Perakende sektöründe en çok istihdam sağlayan markaların başında gelen Boyner, 2020 yılında yeni mağazalar açarken insan kaynağını da güçlendirmeye başladı. Boyner yeni başlattığı bir proje ile işe alımları toplumun önemli bir ihtiyacını da çözmek üzere tasarladı.

Bo...