loader
Oda ve borsalardan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Oda ve borsalardan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Antalya'daki Oda ve Borsa başkanları, pandemi sürecinde fedakarca görev yapan, ilçelerdeki kamu sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Sağlık çalışanlarına "Varlığınız sağlığımız, iyi varsınız" yazılı birer buket çiçek veren oda ve borsa başkanları "Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez" dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Antalya'daki pandemi süreci hakkında bilgi alan Başkanlar daha sonra, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan filyasyon ekiplerini ziyaret ederek, üzerinde "Varlığınız sağlığımız, iyi varsınız" yazılı birer buket çiçek verdi.
Tüm sağlık çalışanlarının pandeminin başından beri büyük fedakarlıklar göstererek çalıştığına dikkat çeken Başkanlar, "Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez. Antalya'nın dört bir yanında fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandılar.
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de, Oda ve Borsaların desteğinin çok anlamlı olduğunu söyledi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Antalya Deniz Ticaret Odası, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ile Kumluca Ticaret Borsası ortaklığında gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçelerde kamuda görev yapan on binin üzerinde sağlık çalışanına çiçek buketi verildiği belirtildi.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir planlı, kurallı, kimlikli bir kent için çalışıyorİmar Yönetmeliği Taslağı ortak akılla son şeklini alıyor

Belediyesi öncülüğünde 19 ilçe belediyesi ve meslek odalarının katkılarıyla hazırlanarak imza altına alınan "Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği Taslağı" ile ilgili çalışmalar sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nce oybirliğiyle kabul e...

Kesilir Denilen Parmağı Türk Doktorlar Kurtardı

Sofya’da iki hastaneye başvuran, ardından sonuç alamayınca Almanya’ya giden Ivanov’a doktorlar, parmağının kurtarılamayacağını ve kesilmesi gerektiğini söyledi. Kazanın üzerinden zaman geçtikçe, yarada antibiyotiklere çok dirençli bir bakteri üredi . Parmağı kullanılmaz hal...

Türk Ocağı Parkı’na kültür ve sanat tesisi

Kepez Belediyesi, Kültür Mahallesi’ndeki Türk Ocağı Parkı’nın içerisinde 150 metrekare büyüklüğünde kültür ve sanat tesisi yapacak. Tesis, Türk Ocakları Antalya Şubesi’nin, üniversite öğrencilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına tahsis edilecek.<...