loader
Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Kundu’da Azeri iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara yaptırılan ve bu yıl yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden bir türlü gündemden düşmeyen Mardan Palace Otel’i bu sefer de bir kaza ile gündeme geldi. Bölgede su sporlarında kullanılan bir tekne, taşıma işlemi yapıldığı sırada kızağından kaydı. Tekne, otelin daha önce çalınan demir parmaklıklarının duvarının üzerine oturdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken teknede maddi hasar meydana geldi. Bir süre olay yerinde kalan tekne daha sonra vinç yardımıyla çekilerek bakıma götürüldü.


Etiketler: kundu azeri iş adamı Telman İsmailov tekne kaza

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı

Emirates Mexico City'ye İniş Yaptı


7 yıl önce Best Haber

Emirates, Dubai ile Mexico City arasındaki Barselona aktarmalı yeni günlük seferleri kapsamında gerçekleştirdiği ilk uçuşu kutladı. Emirates'in Meksika'ya ilk yolcu uçuşunu Emirates Boeing 777-200LR ile yaptı.

VIP misafirlerden ve basın mensuplarından oluşan bir grupla birlikte Meksika Uluslarar...

Kepez camilerin bahçesini güzelleştiriyor

İlçesindeki tüm ibadethanelere temizlik, bakım ve onarım hizmeti de sunan Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi’ndeki Hacı Hasan Erkan Camii’nin bahçesini de çevre düzenlemesi çalışmasıyla güzelleştiriyor.

İlçe sakinlerinin sosyal yaşam alanlarının güzelleştirilmesine...

Kepez’den online YKS kursu

Kepez’den online YKS kursu


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle yüz yüze eğitimin yapılamamasından dolayı üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için online kurs dönemini başlattı.

Kepez Belediyesi, bugüne kadar yüzlerce öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmesine yard...