loader
Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Kundu’da Azeri iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara yaptırılan ve bu yıl yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden bir türlü gündemden düşmeyen Mardan Palace Otel’i bu sefer de bir kaza ile gündeme geldi. Bölgede su sporlarında kullanılan bir tekne, taşıma işlemi yapıldığı sırada kızağından kaydı. Tekne, otelin daha önce çalınan demir parmaklıklarının duvarının üzerine oturdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken teknede maddi hasar meydana geldi. Bir süre olay yerinde kalan tekne daha sonra vinç yardımıyla çekilerek bakıma götürüldü.


Etiketler: kundu azeri iş adamı Telman İsmailov tekne kaza

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beşkonaklılar’a 5 bin metrekare yeşil alan

Kepez Belediyesi, mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarını çözerek, modern yapılaşmanın önünü açtığı Beşkonaklılar Mahallesi’nin fiziki alanlarını da yeşil alan çalışmasıyla güzelleştiriyor.

Gecekonduların yerini modern sitelerin almaya başladığı Beşkonaklılar Mahalle...

 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devl...

Bu cami Kepez’deki şehirleşmeyi anlatacak

Başkan Hakan Tütüncü,  ‘protokol yolu’ Gazi Bulvarı’na inşa edilen Konyalılar Camii’nin, bölgedeki şehirleşmeyi de anlatan bir eser olacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde, mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarının çöz&...