loader
Başkan Esen, “Saklıkent İmar Palanı tamam”

Başkan Esen, “Saklıkent İmar Palanı tamam”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Saklıkent Koordinasyon Toplantısında, Saklıkent Kayak Merkeziyle ilgili 1/1000 ölçekli imar planını tamamladıklarını söyledi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başkanlığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Saklıkent Koordinasyon Toplantısı, Saklıkent Kayak Merkezinde gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in de katıldığı toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Saklıkent Koordinasyon Toplantısı ile Saklıkent’te bir çok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, devam eden sorunlar içinde ilgili kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri bir an önce alması gerektiğini söyledi.

Bir soru üzerine Saklıkent’te 1/1000 ölçekli imar uygulama planını tamamladıklarını ve Antalya Büyükşehir Belediyesine gönderdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Saklıkent’in doğal yapısına uygun taş ve ahşap evlerin tercih edildiği planda kayak, bisiklet, dağcılık, doğa yürüyüşü ve park alanlarını tüm ayrıntılarıyla belirlediklerini kaydetti.

Üç yıldır yapılan Saklıkent Koordinasyon Toplantısının Saklıkent’te kazandırdıklarını bir sunum ile anlatan Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.


Etiketler: ANTALYA KONYAALTI SEMİH ESEN

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antbirlik'in enerjisi güneşten

Antbirlik'in enerjisi güneşten


7 yıl önce Best Haber

Antbirlik 25 milyonluk Güneş Enerji Tesisi için, TEDAŞ'dan onay aldı Haberin Devamı

Kepez’in projesi ‘52 iş ile 52 hayat kurtardı’

Kepez Belediyesi’nin engelli bireylerin iş istihdam talebini karşılamak için hayata geçirdiği ‘Bir İş Bir Hayat Kurtarır’ projesi kapsamında 52 özel birey Antalya’daki 6 otelde istihdam edildi.

Kepez Belediyesi, İŞKUR, Türkiye Beyaz Ay Derneği ve Engelliler Vakfı işbirliğiyle 3 Aralı...

Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da hizmet verdi

10 mahallede 163 kişiye kuaför hizmeti
Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil kuaför hizmetini Elmalı halkının ayağına getirdi. Mobil
Kuaför Tırı üç gün boyunca ilçede 163 vatandaşa hizmet verdi.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın ...