loader
Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Antalya programı kapsamında, Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’dan, tarihi Hükümet Konağı hakkında bilgi aldı.
Tarihi yapılara karşı hassasiyetini dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Daha önce görev yaptığım yerlerde de tarihi binaların korunması ve yeniden restore edilmesi yönünde talimatlar verdim. Kastamonu Valilik binasını yeniledik, muhteşem bir bina Kastamonu’nun bütün karakterini değiştirdi. Tarihi binaların korunması için çok iyi bakılmaları gerekiyor. Ben tarihi yapıların canlılığının muhafaza edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkübiz tarihi binalara ne kadar iyi bakarsak onların canlılığını da o kadar sağlamış oluruz" dedi.
Antalya Valiliği Hükümet Konağı binasının eski bir okul olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, gelen tüm konuklarının tarihi binaya hayran kaldıklarını ifade etti.
Valilik ziyaretinin ardından Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberinde ki heyet, yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nı gezdi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Falezlerde Muratpaşa’nın farkı var
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda apartman görevlileriyle gerçekleştirdiği buluşmada,“Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmala...

VALİ KARALOĞLU’NDAN YENİ ESERLERE TAM NOT

Vali Münir Karaloğlu Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın restorasyon ve inşaat çalışmalarını inceledi. Vali Karaloğlu “Yeni yapılan ve yenilenen hizmet binalarında daha verimli hizmetler üretmek istiyoruz” dedi.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya Valiliği Yatırım...

Başkan Türel Ispartalı hemşehrileri ile buluştu

“Hayaller gerçek oluyor”

Antalya’yı birçok ilkle tanıştırdıklarını anlatan Başkan Türel, “Biz göreve geldiğimizde Antalya’da köprülü kavşaklar yoktu, hafif raylı sistem yoktu. 10 sene önce Varsak’a tren getireceğiz deseydim herkes bana gülerdi. Bu ha...