loader
Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Bakan Soylu’dan Vali Karaloğlu’na Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Antalya programı kapsamında, Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu’dan, tarihi Hükümet Konağı hakkında bilgi aldı.
Tarihi yapılara karşı hassasiyetini dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Daha önce görev yaptığım yerlerde de tarihi binaların korunması ve yeniden restore edilmesi yönünde talimatlar verdim. Kastamonu Valilik binasını yeniledik, muhteşem bir bina Kastamonu’nun bütün karakterini değiştirdi. Tarihi binaların korunması için çok iyi bakılmaları gerekiyor. Ben tarihi yapıların canlılığının muhafaza edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkübiz tarihi binalara ne kadar iyi bakarsak onların canlılığını da o kadar sağlamış oluruz" dedi.
Antalya Valiliği Hükümet Konağı binasının eski bir okul olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, gelen tüm konuklarının tarihi binaya hayran kaldıklarını ifade etti.
Valilik ziyaretinin ardından Bakan Soylu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberinde ki heyet, yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nı gezdi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sensörlü Konteyner ler geliyor....

Sensörlü Konteyner ler geliyor....


6 yıl önce Best Haber

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Belediye Başkanı Ümit Uysal, atık konteynerlerine takılan sensörler

üzerinden yapay zekanın kontrol edeceği atık yönetim sisteminin saha denemesini yerinde inceledi.

Memurevleri Mahallesi’ndeki uygulamanın sonuçlarının başarılı olduğunu belirt...

Artık hem sıcak ev, hem de güvendeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kapısı olmayan evlerinde korku içinde yaşayan ve evin
girişine soğuktan korunmak için battaniye asan 4 çocuklu Toğa ailesinin yardımına koştu.
Ekipler ivedi şekilde evin kapılarını taktı, odalarını boyadı ve elektrik tesisatını yeniledi.
Toğa ailesi, &l...

Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta geliyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanları için

kura çekimini gerçekleştirdi. Kurbanlıklar, 3 Ağustos’tan itibaren iki satış noktasına getirilecek

Muratpaşa Belediyesi, 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurb...