loader
ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

ANSİAD'ın geleneksel olarak düzenlediği Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu, Orkestra Şefi Hakan Şensoy’un yönetimindeki Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası Konseri ve ANSİAD Çok Sesli Korosu Konseri eşliğinde yapıldı.

ANSİAD 9 Bahara Merhaba Kokteyli & Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası Konseri ve ANSİAD Çok Sesli Korosu Konseri’ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve ANSİAD Şeref Üyesi Çetin Osman Budak, İYİ Parti Antalya Milletvekili Avukat Hasan Subaşı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Arslan ve Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, ANSİAD üyesi iş insanları, kamu ve özel sektör temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Kokteylin açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata verdiği değeri burada vurgulamak isterim, sanata değer veren ve destekleyen bir devlet adamı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sanatın toplumsal ilerlemesi ve önemi için ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözleriyle de bunu çok açık belirtmiştir. ANSİAD’ın 9 yıldır sürdürdüğü ve bir araya gelmemize vesile olan Bahara Merhaba Konseri’nde bunu sizlere hatırlatmak istedim, keyifli bir akşam diliyorum” dedi.

Antalya Filarmoni Derneği Oda Orkestrası ve Şef Hakan Şensoy yönetiminde verdiği konser ve ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun da 5 şarkı seslendirdiği gecede, Başkan Akın Akıncı sanatçılara ve ANSİAD Çok Sesli Korosu’nun hayata geçirilmesinde büyük emeği olan ANSİAD Kurucu ve Şeref Üyesi Mimar Ercan Evren’e çiçek takdiminde bulundu. Etkinlik, kokteylin ardından sona erdi.


Etiketler: ANTALYA ANSİAD AKRA HOTEL AKIN AKINCI ANTALYA FİLARMONİ DERNEĞİ ODA ORKESTRASI HAKAN ŞENSOY CHP İYİ PARTİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez, kadına şiddete ‘Hayır’ dedi

Kepez, kadına şiddete ‘Hayır’ dedi

Kepez Belediyesi, Kepez Kent Meydanı’nda oluşturduğu ‘Kadına Şiddete Hayır’

duvarı ile kadınlara yönelik şiddete karşı farkındalık uyandırdı.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Kepez Be...

VALİ KARALOĞLU’NDAN YENİ ESERLERE TAM NOT

Vali Münir Karaloğlu Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın restorasyon ve inşaat çalışmalarını inceledi. Vali Karaloğlu “Yeni yapılan ve yenilenen hizmet binalarında daha verimli hizmetler üretmek istiyoruz” dedi.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya Valiliği Yatırım...

Döşemealtı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

Döşemealtı'nda Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

Döşemealtı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki camilerde detaylı temizlik çalışması

başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince cami avlusu ve bahçesinde düzenleme

ya...