loader
 12-20 yaş aralığındaki gençler Pazartesi gününden itibaren toplu ulaşımı kullanabilecek

12-20 yaş aralığındaki gençler Pazartesi gününden itibaren toplu ulaşımı kullanabilecek

HES kodu eşleştirmesi yapmayı unutmayın
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı gereğince toplu ulaşımda 12-20 yaş arası genç ve çocukların toplu ulaşım kartları 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren kullanıma açılacağını bildirdi. Toplu ulaşımdan faydalanabilmek için Antalyakart'ları HES kodları ile eşleştirilmesi gerekiyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez Belediyesi’nden annelere ilk yardım eğitimi

Kepez Belediyesi, evde meydana gelebilecek kazalara karşı annelere yönelik ücretsiz  ‘İlk Yardım Eğitimi’ kursu düzenliyor. Eğitimi başarıyla tamamlayarak ilk yardım sertifikası almaya hak kazanan anneler ilk yardım çantası ile ödüllendirilecek.

Eğitim ve sağlık yatırımlarına b&u...

İyi Parti Heyeti ATSO’yu Ziyaret Etti

İyi Parti TBMM Grup Başkanı Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erhan Usta, Ümit Özlale, Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, İl Başkanı Mehmet Başaran ile yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
ATSO Meclis Başkanı Süleyman Öz...

Seçim sonrası gündem AB ile vize serbestisi

AB'nin 72 kriterini yerine getiren Türkiye, kalan kriterlerin çözümü konusunda gereken adımları atacak.

Geçtiğimiz yıl, Türk vatandaşlarına vize serbestisiyle ilgili konuşan  Haberin Devamı