loader
Kepez’in Kent Ormanı 2021 baharına hazırlanıyor

Kepez’in Kent Ormanı 2021 baharına hazırlanıyor

Kepez Belediyesi, Antalya’nın cazibe merkezi haline gelen Kent Ormanı’nı 2021 baharına hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tesviye çalışmaları tamamlanan Kent Ormanı’nda 110 bin lale, 20 bin sümbül, 10 bin nergis ve 5 bin muscari olmak üzere toplamda 145 bin adet soğanlı bitki toprakla buluşturuldu.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafını rengarenk çiçeklerle güzelleştirmeye devam ediyor.  Yeşil Seferberliği kapsamında elinin değdiği her yeri güzelleştiren Kepez Belediyesi, Antalya’nın cazibe merkezi haline gelen Kent Ormanı’nı da 2021 yılı baharına hazırlıyor. Kent Ormanı’nı 2010 yılından buyana soğanlı bitkilerle (lale, sümbül, nergis, muscari) süsleyen Kepez Belediyesi, bu yılda geleneği bozmadı. Doğayla iç içe bulunan Kent Ormanı’nda dikim yapılacak alanlar Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından önce tesviye edildi. Dikime hazırlanan alanlarda 110 bin lale, 20 bin sümbül, 10 bin nergis ve 5 bin muscari olmak üzere toplamda 145 bin adet soğanlı bitki toprakla buluşturuldu. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gayretleriyle Antalyalılar baharı rengarenk, mis gibi kokan çiçeklerle karşılayacak. Kent Ormanı’nı her yıl olduğu gibi 2021 yılında da lale, sümbül, nergis ve muscari süsleyecek.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Polis memuru, kendisini bıçaklayan şüpheliyi vurdu

İstanbul Küçükçekmece'de eşi ve engelli çocuğuyla parkta oturan polis memuruna bıçakla saldırdığı ve polis memurunun silahla ateş etmesi sonucu yaralandığı öne sürülen kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden saldırganın madde bağımlısı olduğu ve emniyette 28 ayrı su&ccedi...

Antalya’da dünyaca ünlü sahilde define avı

Boşluğu fırsat bilen define avcıları ise sahilde değerli eşya aradı.Kasım ayında hava sıcaklığının 20 derecenin üstünde seyrettiği Antalya’da dün gece yüksek kesimlere yağan kar ve gün boyunca devam eden aşırı rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Hava sıcaklığının 7-8 derece düşmesi...

Bakan Ziya Selçuk, Yeni Eğitim Sistemini Açıkladı, İşte Tüm Detaylar

Son dakika! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim sistemini açıkladı. Yeni sistemle beraber ders sayısı düşecek, öğrenciler yeteneklerine göre ders seçebilecek, teoriden çok pratik öne çıkacak, hey sistemi uygulanacak ve her okula kariyer ofisi kurulacak.

Milli Eğitim Bakan...