loader


KATEGORİ

Siyaset

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu, Ahmet Davutoğlu'nun ihracını istedi. Ayrıca Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı ve Selçuk Özdağ'ın kesin ihracı istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Y...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu  sel felaketinin ardından yapılan "tatil" eleştirilerine yanıt verdi. "Ben hayatımda hiç tatile çıkmadım" şeklinde eleştiri yapıldığını ifade eden İmamoğlu, "D...

Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok kişinin insan içine çıkamayacağı sözleriyle gündem yaratan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu anlamda en kritik dönemlerden biri 7 Haziran-1 Kasım arasındaki dönem" i...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile mevkidaşı Mark Esper görüşmesine ilişkin Pentagon'dan yaptığı açıklamada, güvenli bölge konusunda mutabık kalınan planın uygulanacağı belirtildi.

Milli Savunma Bakanı 5 yıl önce

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, millete hizmet etmek yerine teröre hizmet edenlerin devletin yaptırımlarıyla karşılaşacaklarını söyledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı&nb...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki tank palet fabrikasının 25 yıllığına özelleştirilmesine tepki göstererek, "Katar Ordusu ile yaptığınız sözleşmeyi iptal edin, 50 milyon doları toplayacağım" dedi.

CHP Genel Başkan...

Eski AKP milletvekillerinden Mehmet Metiner, AKP’nin artık ömrünü tamamladığını belirtirken, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir partinin kurulması gerekiyor. Yenilenmiş bir AK Parti'ye değil yeni bir AK Parti'ye acilen ...

Yılmaz Özdil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 2. Abdülhamid’in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman ile bir araya geldiği günden detaylar paylaştı.

Yılmaz Özdil, Sözcü'de "Osmanlı’yla Cumhuriyet’in k...

“TARİHİ DOKUYU BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK”

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya’daki Side Antik Tiyatrosu içine yapılan iki prefabrik yapı ile 60 metrelik atık su gider borusunun tarihi eserler üzerinden...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Parti kuruyormuşsun" sorusuna eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Benim bir irade beyanım olmadı" diye yanıt verdiği ortaya çıktı.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Babacan'ın istifas�...

Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan yaptığı son dakika açıklamasıyla AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından Ankara’ya dönen Binali Yıldırım’ın ilk işi Çankaya Köşkü’nden taşınmak olacak.

 

Binali yıldırım, istanbul büyükşehir beledi...