loader
Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı’nda organize edilecek kurs, 20 Kasım’da başlayacak. Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca profesyonel aşçılara aktarılacak.


Profesyoneller ev hanımlarından öğrenecek

Daha önce ev hanımları için düzenlenen yöresel yemek kursları bu kez farklı bir gruba hitap edecek. Kursa Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyeleri ve yönetim kurulu aşçıları katılacak. Profesyonel aşçılar, Alanya yöresel yemeklerinin geleneksel yöntemler ile yapımını kursa hocalık yapan bir ev hanımından öğrenecekler.


Etiketler: Alanya Belediyesi Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Cemil Meriç Kitaplığı’na bir bağış daha

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı’na Murat Kanat 2 bin 200’den fazla kıymetli eser bağışladı.

Kepez Belediyesi’nin müze konseptindeki Cemil Meriç Kitap...

Kepez’e bir spor tesisi daha geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye üçüncü spor tesisi kazandırılıyor. Bakanlık, Kepez Belediyesi’nin Baraj Mahallesi’nde tahsis ettiği arsaya spor salonu inşa edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 200 bini geçe...

ANTALYA DOB’DAN  TÜRKÜLER VE DANS

ANTALYA DOB’DAN TÜRKÜLER VE DANS


5 yıl önce Best Haber

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Memleketim” müzikalini 9 Ocak 2020 Perşembe akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalyalı sanatseverler ile tekrar buluşturmaya hazırlanıyor.

 Aralık ayında d...