loader
​Yılbaşı İçin En Güzel Hediyeler ÇiçekSepeti’nde

​Yılbaşı İçin En Güzel Hediyeler ÇiçekSepeti’nde

Sevdiklerinize yılbaşı için ne alacağınızı karar veremiyorsanız, uzaktaki arkadaşınıza bir hediye göndermek istiyorsanız ya da alışveriş için mağaza mağaza dolaşacak vaktiniz yoksa yapmanız gereken tek şey ÇiçekSepeti’ni ziyaret etmek!

Yeni yıl yaklaşırken pek çoğumuz sevdiklerimizi mutlu etmek için küçük ya da büyük bir hediye almak, onlara sürpriz yapmak istiyoruz. Ancak kimi zaman sevdiklerimiz bizden uzaktaysa hediye göndermek bir hayli zor olabiliyor. Kimi zaman ise vaktimiz olmadığı için istediğimiz gibi bir hediye alamayabiliyoruz. Türkiye’de hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti.com, hediyeyi bir problem olmaktan çıkarıp sadece birkaç tıkla ulaşabileceğiniz yüzlerce seçeneğini bir arada sunuyor.

Herkese uygun bir hediye var

ÇiçekSepeti.com’da erkekler için cüzdan, kalem, tespih, kol düğmesi ve çakmak gibi onlarca ürünün yanı sıra hediye setleri, mesleki hediyeler ya da isim işlenebilen özel ürünlerin yanı sıra yılbaşı ruhunu yansıtan seçenekler bulmak mümkün. Kişiye özel ajanda setleri, sevdiklerinizin yıl boyunca yanlarından ayırmayacakları kadar şık ürünlerden oluşuyor. Termos bardak, soğuk kış günlerinde sıcak içeceklerini yanında taşımayı sevenlerin beğenisini topluyor. Kar Tanesi Kolye zarafetiyle şıklığına önem veren kadınlara hitap ediyor. Yağmur çizmeleri ise hem rahatlığı hem de tasarımıyla öne çıkıyor.

Farklı seçenekler, özel ürünler

Nostaljik Görünümlü radyo, ev dekorasyonuna ve müziğe ilgisi olan sevdikleriniz için keyifli bir hediye seçeneği oluşturuyor. İster sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ister evinizde kullanabileceğiniz kar küreleri, yılbaşı ruhunu yansıtan son derece zarif bir ürün. Yeni yıl ruhunu evinize, işyerinize taşıyarak harika bir ambiyans yaratmak istiyorsanız yılbaşı ağacı şart! ÇiçekSepeti’nde bulabileceğiniz 180 cm’lik çam ağacı evinize metal ayağı, lüks süsleri ve ışıklarıyla birlikte geliyor. ÇiçekSepeti’ndefarklı büyüklük ve renklerde çam ağaçları da bulunuyor.

 


Etiketler: ÇİÇEKSEPETİ YILBAŞI YENİYIL TÜRKİYE HEDİYE 2020

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü: “Kepez’e 130’dan fazla okul kazandırdık”

Çankaya Mahallesi’ne inşa edilecek Seleksan Anaokulu’nun temel atma töreninde konuşan Başkan Tütüncü, 2009’dan bu yana Kepez’e 130’dan fazla okul kazandırdıklarını, 2020’de 10 yeni okul inşa ettiklerini belirterek, “Antalya’da Kepez, devletimizin, Milli Eğitim Bakanlığı...

Alanya'da trafik levhaları tek tek elden geçiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde güvenli ulaşım için levha yenileme ve montajı çalışması yapıyor.

...
FTA Antalyaspor için önemli ziyaretler

Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, 9 Şubat 2021

tarihinde gerçekleştirilecek olan Antalyaspor A.Ş. Genel Kurulu öncesi ziyaretleri kabul edip

fikir alışverişlerinde bulunmaya başladı. Yılmaz’ın ilk konuğu, Türkiye Spor Yazarları

Derneği (T...