loader
YAŞLI EVLERİ YORUMUYLA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

YAŞLI EVLERİ YORUMUYLA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri sahnelediği, Türkiye’nin en sevilen ve en çok ses getiren müzikali Hisseli Harikalar Kumpanyası, prömiyerini Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi.

Turgut Özakman’ın yazdığını 2 perdelik müzikal komedi ‘Fehim Paşa Konağı’yla sahne tozunu yutan Muratpaşa Belediyesi’nin Yaşlı Evleri üyeleri, 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda bu kez bambaşka bir oyunla sahneye çıktı.

Türkiye’nin 80’li yıllarıyla özdeşleşen Haldun Dormen’in kaleme aldığı ve başrollerini Erol Evgin, Nevra Serezli, Ayşen Gruda ve Adile Naşit’in paylaştığı efsane müzikal, Hisseli Harikalar Kumpanyası, bu kez Muratpaşa’nın kıdemli kent sakinlerinin yorumuyla sahnelendi.

Müzikal için Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe, Fener ve Soğuksu mahallelerinde bulunan Yaşlı Evlerinde tiyatro, dans ve halk oyunu kurslarına devam eden üyeleri yılsonu gösteri programlarını birleştirdi. Muratpaşa Belediyesi’nin Kozaklı Komşu Evi’nde provalarına başlanan müzikal için yaşlılar yaklaşık 45 gün boyunca neredeyse her gün çalıştı. Yaşlı Evlerinin 44 üyesinin rol aldığı, koreografisi Elif Umdu ve Alkım Kahyaoğlu’na ait müzikali, Necdet Ongun sahneledi.

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evlerinin yorumuyla Hisseli Harikalar Kumpanyası, 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında prömiyerini Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi. Prömiyeri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal da izledi. Müzikal için salon hınca hınç dolarken müzikalin sonunda yaşlıların performansı uzun süre ayakta alkışlandı. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

107 bin liralık dövizi sahibine teslim etti

Antalya’da toplu ulaşım esnafı İbrahim Bardak, otobüste unutulan ve içinde yaklaşık 107 bin
liralık döviz bulunan çantayı sahibine teslim etti.
Antalya’da, emekli Avukat Yunus Gülbaş, toplu ulaşım esnafı İbrahim Bardak’ın kullandığı
VF01 Varsak - Fakülte hattında i&...

ASSİM paydaşları şehit ve gaziler için yürüdü

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) bünyesinde bulunan Spor Platformu düzenlendiği etkinlikle Obruk ormanında gerçekleşen doğa yürüyüşü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104’üncü yılı dolayıs�...

Öğrenci kimliği yeterli

Öğrenci kimliği yeterli


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de üniversite öğrencileri için

başlayan ücretsiz öğle yemeği uygulamasından yararlanacak gençlerin, öğrenci kimliklerini

göstermelerinin yeterli olacağını söyledi.

Başkan Uysal, Muratpaş...