loader
Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı

Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı

Akdeniz Üniversitesi ve Lund Üniversitesi (İsveç) işbirliği, Raoul Wallenberg Enstitüsü desteğiyle Senex: Yaşlılık Çalışmaları Dergisi tarafından verilen “Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı Tez Ödülleri” sahiplerini buldu.

Senex: Yaşlılık Çalışmaları Dergisi tarafından her yıl verilen ödüle bu yıl,  Özgür Arun (Akdeniz Üniversitesi), Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ), Aksu Bora (Hacettepe Üniversitesi), Nadir Suğur (Anadolu Üniversitesi) ve Göksenin İnalhan (İTÜ)’dan oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 3 genç araştırmacı değer görüldü. 

“Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı Tez Ödülleri” Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Türkiye’nin demografik dönüşüm sürecinde yaşlanma çalışmalarına olan ilgiyi artırmak, lisansüstü çalışmalarını farklı alanlarda sürdüren genç bilim insanları için yaşlanma ve yaşlılık alanında ufuk açıcı araştırmaları özendirmek, araştırmacılar arasında etkileşimli bir ağ oluşturarak sosyal diyaloğu geliştirmek amacıyla verilen “Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı Tez Ödülü” ile araştırmacılara master için 5 bin TL, doktora için ise 10 bin TL destek sunuluyor.    

 


Etiketler: AKDENİZÜNİVERSİTESİ LUNDÜNİVERSİTESİ YAŞLILIKÇALIŞMALARI SENEX TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ATSO Başkan Çetin’den “Koronavirüs” Değerlendirmesi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayatı olumsuz etkilediğini, ancak paniğe kapılmanın yararının olmadığını kaydederek “Antalya, örnek ve kararlı bir mücadel...

Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta geliyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanları için

kura çekimini gerçekleştirdi. Kurbanlıklar, 3 Ağustos’tan itibaren iki satış noktasına getirilecek

Muratpaşa Belediyesi, 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurb...

Muratpaşa kansere savaş açtı

Muratpaşa kansere savaş açtı


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her pazartesi ve perşembe mahallelerden kadınların kanser

taraması için Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nün Kanser Erken Teşhis Tarama Ve Eğitim Merkezi’ne

(KETEM) ulaşımlarını sağlayacakları söyledi.

Muratpaşa Belediy...