loader
Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez Belediyesi’nin gezici ‘Sağlık Tır’ı, mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Kepez’in 68 mahallede 73 kez gerçekleştirdiği göz sağlığı taraması hizmetinden 15 bin 111 kişi yararlandı.

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ‘Sağlık Tır’ı ile hizmeti vatandaşının ayağına götürüyor. Kepez’in 68 mahallesinde gerçekleştirilen taramalarda bu kez ‘Sağlık Tır’ı,  Kuzeyyaka Mahallesi’nde konuşlandı. Kepez Belediyesi mahalle sakinlerine önce taramanın yapılacağını duyurdu, ardından da mahalle sakinlerini sağlık hizmeti ile buluşturdu. Mahallenin pazar yerinde konumlandırılan sağlık tırı ile yediden yetmişe tüm mahalle sakinlerine ücretsiz göz taraması hizmeti verildi.

Taramalarda 15 bin 111 kişiye ulaşıldı

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün uzman personeli ve son teknoloji imkanları ile gerçekleştirilen taramalarda, göz bozuklukları, dereceleri ve göz tansiyonları ölçümleri gerçekleştiriliyor. Özellikle şehir merkezinden uzak, köyden mahalleye dönüşen dezavantajlı noktalara ulaştırılan sağlık hizmeti ile vatandaşa erken teşhis ve tedavi için çözüm yolları sunuluyor. Kepez Belediyesi, 2017 Kasım ayında başlattığı göz taraması hizmeti ile bugüne kadar Kepez’in 68 mahallesine ücretsiz sağlık hizmeti ulaştırdı. Mahallelerde 73 kez gerçekleştirilen tarama hizmetinden  15 bin 111 kişi yararlandı. 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ SAĞLIKTIRI KUZEYYAKAMAHALLESİ AKDENİZ ANTALYA HAKANTÜTÜNCÜ İNSTAGRAM FACEBOOK İNSTAGOOD

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez kütüphaneler şehri oluyor

Kepez kütüphaneler şehri oluyor


4 yıl önce Best Haber

 ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Nevzat Saygan-Levent  Saygan Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Başkan Tütüncü, Kepez’e yapılacak kütüphane yatırımlarını anlattı. 2020 yılının Kepez için çok özel bir yıl olacağına değinen Tütüncü...

Diplomasına aldı, Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Muratpaşa Belediyesi’nin Aydın Kanza Parkı ve Kültür Merkezi’nde çalışırken üniversiteyi kazanan 46

yaşındaki 4 çocuk annesi Ayşe Çaltılı, mezun oldu ve diplomasıyla Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı

ziyaret etti. Çaltılı, şimdi hedefinin üniversiteler...

Kepez tüm kalbiyle depremzedelerin yanında

Kepez Belediyesi, kuru gıda, battaniye, ısıtıcı ve kışlık giysiden oluşan 2. yardım tırını da afet bölgesine gönderdi. Başkan Tütüncü de, “Kepez, tüm kalbiyle depremzede kardeşlerinin yanında” dedi.

 Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin yaralarını sarmak için harek...