loader
Başkan Genç, Sanayi Esnafına misafir oldu

Başkan Genç, Sanayi Esnafına misafir oldu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesinde hizmet veren esnafla geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi. 
Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafına konuk olan Başkan Turgay Genç, esnafın sorunlarını dinledi. Geleneksel kahvaltı programında esnafla bir araya gelen Başkan Genç, çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 
Son 5 yılda Döşemealtı’na 100’ün üzerinde proje hazırlayıp hemen hemen tamamının hizmete açıldığına vurgu yapan Başkan Turgay Genç, Döşemealtı’na yapılan her yatırımın bölgemizin kalkınmasına, vatandaşımızın refahına ve esnafımızın kazancına vesile olacağına inandığını söyledi.
Başkan Turgay Genç yaptığı açıklamasında, “2014 yılından bu yana hemen her yıl siz değerli esnaf kardeşlerimle bir araya gelip sorunlarınızı dinliyor, çözüm üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz. Ulaşım ve iş verimliliğinin artması amacıyla Sanayi Sitesi’ni Antalya-Burdur karayoluna bağlayan yaklaşık 2.5 kilometrelik yolu asfaltlayarak hizmete açtık, ara yolların bakım, onarım ve tamiratını yaptık, çevre düzenlemeleri yaptık, dolayısıyla esnafımızın taleplerine duyarsız kalmadık” dedi.
 


Etiketler: Başkan Genç Sanayi Esnafını ziyareti Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Döşemealtı Sanayi Sitesi Döşemealtı Sanayi Sitesi geleneksel kahvaltı programı Turgay Genç sanayi sitesi ziyareti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olarak Konyaaltı Sahili’ndeki EKDAĞ Plajı’nda robot cankurtaran hizmetini hayata geçirdi. Uzaktan kumanda edilebilen robot cankurtaran boğulma vakalarına kötü hava koşullarında dahi çok hızlı müdahale edebiliyor.  Haberin Devamı

Menderes Türel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

 
 
Değerli basın çalışanları,
 
Sevgili meslektaşlarım, 
 
Demokrasimizin olmazsa olmazı basınımızın cefakâr çalışanlarının, meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Gün içinde kısa s&uu...

Paralimpik Okçularımız Dünya İkincisi Oldu

ASAT Sporlu Torun göğsümüzü kabarttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Zehra
Özbey Torun’un da aralarında bulunduğu Klasik Yay Kadın Milli Takımımız Hollanda’da
dünya ikincisi oldu. Özbey ve...