loader
Başkan Topaloğlu, Ulusal Kanal’a Kemer ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Topaloğlu, Ulusal Kanal’a Kemer ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ulusal Kanal’a Kemer ve turizm ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
 

Sektörde yaşanan son gelişmeler, Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı vizelerin bir kısmının kaldırılması, Kemer’deki turizm gelişmeleri ve doluluk oranları hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, “Şu anda Kemer’de doluluk oranları yüzde 90’ların üzerinde. Yüksek sezonda olduğumuz için de veriler güzel gidiyor. Biz turizme katkı sunmak için gerekli kurumlarla olan işbirliğimizi güçlendiriyoruz.” dedi. 
 

Kemer’deki turizmin 12 aya yayılması için çaba gösterdiklerini anlatan Topaloğlu, “Son yılarda Avrupalı turisti yapılan yanlış uygulamalar nedeniyle başka yerlere kaydırdık. Avrupalı turist sadece yaz aylarında değil kış aylarında da Kemer’e geliyor. Bu potansiyeli tekrar geri kazanmamız gerekiyor. Bunun için de gerekli olan projeleri devreye sokmamız lazım.” diye konuştu. 

 

Dolardaki hareketlilik yerli misafir sayısında düşüşe neden oldu
 

Topaloğlu, bu yıl dolar kurunda yaşanan hareketlilikler nedeniyle yerli misafir sayısında Kemer’de düşüşlerin yaşandığını belirterek, “Belki biraz düşüş yaşanmış olabilir ancak yerli misafirlerimiz Kemer’i çok seviyor. Kemer’den vazgeçemiyorlar. Çünkü buranın ayrı bir cazibesi var. Bayramda bu düşüşün tam tersine döneceğini tahmin ediyoruz. Doluluk oranları şu anda yüzde 90’ların üzerinde ama bayram tatilinde yüzde 100’ün üzerine çıkacaktır. Kemer’de yayla ve kültür turizmi için de yapılan bazı çalışmalar var. Mesela Kemer’de sualtı arkeoloji müzesi kurulacak. Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’nun da takip ettiği bu müze çalışmaları tamamlandığında Kemer’e ve Antalya turizmine büyük katkı sağlayacak. Alternatif turizm için yapılacak projelere her zaman destek vermeye hazırız.” ifadelerine yer verdi.

Topaloğlu, röportaj sonrası Ulusal Kanal muhabirlerine teşekkür etti.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü, Ankara’dan Müjdelerle Dönüyor 

Kepez’in mülkiyet sorunlarının çözümü için Ankara’ya giden Başkan Hakan Tütüncü,  müjdelerle dönüyor.  Evrak memuru gibi Kepez’in sorunlarını takip eden Tütüncü, “Yaparsa AK Parti yapar. Yaparsa AK Belediyeler yapar,” dedi. 
Haberin Devamı

AKBB yine Tütüncü dedi

AKBB yine Tütüncü dedi


5 yıl önce Best Haber

AKBB yine Tütüncü dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3.kez Akdeniz Belediyeler Birliği’nin(AKBB),

başkanlık koltuğuna oturdu.

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin(AKBB) Olağan Meclis Toplantısı Porto Bello Hotel’de

yapıldı. Antalya Büyükşehir ...

Türel, Antalya İş Fuarı’nı açtı


‘Yeni yatırım alanları işsizliğe çözüm olur’

Antalya İş Fuarı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, işsizliğin tek çözümünün yeni yatırım alanları açmak olduğunu belirterek, “Bir daha ki dönemde A...