loader
Yaşamak Kısa Film Yarışması ve Yılın En İyileri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yaşamak Kısa Film Yarışması ve Yılın En İyileri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde afetlere dikkat çekmek için “Yaşamak” temasına uygun çekilen Yaşamak Kısa Film Festivali Galası’nda ödüller sahiplerini buldu.

 Yaşamak Kısa Film Festivali kapsamında Akdeniz Üniversitesi etkinlik alanı yerleşkesinde sabah saatlerinde başlayan sportif etkinliklerde öğrenciler çeşitli sportif faaliyetlerle eğlendiler.

 Dakik Proje Koordinatörlüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Destekleri ile Gençlik Spor Bakanlığı, Akdeniz Üniversitesi ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu paydaşlığında düzenlenen Yaşamak Kısa Film Yarışması’nın ödül töreninde ünlü sanatçı Azerin ve Piyanist Cavit Abidov bir resital verdi.

 Törende, yarışmaya katılarak dereceye giren filmler seyirciler ile buluşturuldu. Kısa film gösterimlerinin ardından ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada üçüncülük ödülü Serpil Altın’ın Yüzmeyi öğreniyorum filmine, ikincilik ödülü Giresun Üniversitesi Giresun Gençlik Merkezi Öğrencileri’nin çektiği Karanlık filmine, birincilik ödülü ise Ozan Takış’ın çektiği Fotoğraf isimli filme verildi.

 Kısa film ödül töreninin ardından yılın en iyileri ödülleri Yılın En İyi Rektörü olarak Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a, Yılın En İyi Sporcusu ödülü Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’e, Yılın Sanatçısı ödülü Azerin’e, Yılın Federasyon Başkanı ödülü Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı’na, Yılın İşadamı ödülü Boğaçhan Göksu’ya, Yılın Yazarı ödülü ise Yazar Fevzi Çakan’a takdim edildi.

 


Etiketler: AKDENİZÜNİVERSİTESİ YAŞAMAK KISAFİLM KISAFİLMFESTİVALİ OZANTAKIŞ FOTOĞRAFFİLM TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ev Melekleri ve Kadınlar

Ev Melekleri ve Kadınlar


6 yıl önce Best Haber

Yıllar önce, babaannem evdeki meleklerden söz ederdi sık sık. Örneğin, annem ve ben akşamüzeri evi süpürsek ya da  Cuma günleri temizlik yapmaya kalksak, “yine başladılar, evdeki melekleri uçuracak bunlar”, diye söylenirdi. Hele bir de kazara süpürge kendisine değse, “...

 ANTALYA DOB’DAN ÇOCUKLARA ŞEKER GİBİ HAFTA SONU

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Şekeronya” çocuk oyunu ile minik sanatseverlere ve ailelerine şeker gibi bir hafta sonu yaşatacak.

Haberin Devamı

Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı’nda organize edilecek kurs, 20 Kasım’da başlayacak. Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca pr...