loader
Varisli bacakları gören horoz yaşlı kadını gagalayıp öldürdü

Varisli bacakları gören horoz yaşlı kadını gagalayıp öldürdü

AVUSTRALYA'da yaşlı bir kadın kümeste yumurta toplarken bir horozun saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Horozun kadının varisli damarını gaga darbesiyle patlattığı ve kan kaybından öldüğü belirtildi. Şoke eden olay, zararsız hayvanların öldürücü olabileceğine yönelik kamuoyu uyarıları yapılmasına yol açtı.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Adelaide Üniversitesi’nden adli tıp uzmanı Roger Byard, yaşlı bir kadının benzer bir olay sonucu, bir kedinin tırmalamasıyla, hayatını kaybettiğini ifade etti.

Zararsız hayvanların neden olduğu ölümler üzerine çalışan Profesör Byard, doktorlara otopsi incelemelerinde yardımcı olup insanları bu gizli tehlikeye karşı uyarmayı amaçlıyor.

Avustralya gazetesi ‘Adelaide Now’a konuşan Byard, “Yaşlı insanların varisli damarlarını basit bir operasyonla tedavi ettirmeleri içi çalışıyorum, çünkü bilhassa varisli damarlar parçalanmaya açık oluyor” dedi.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/varisli-bacaklari-goren-horoz-yasli-kadini-gagalayip-oldurdu-2047087h.htm


Etiketler: AVUSTRALYA HOROZ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ABD’de küçük uçak düştü Fox 8 muhabiri hayatını kaybetti

ABD’de bir küçük uçak düşerken, kazada pilotla beraber Fox 8 haber kanalı muhabiri Nancy Parker hayatını kaybetti.

Uçak, New Orleans'taki Lakefront Havaalanı'nda düştü. Uçağın içerisinde o sırada çekim yapan ABD haber kanalı Fox 8 muhabiri Nancy Parker (53...

BİLİM DÜNYASINDA ÇAĞ ATLATACAK GELİŞME

Bilim insanları önemli bir adam daha attı. Japon araştırmacılar, Sibirya’da bulunan yünlü mamut fosilinden aldıkları DNA örneklerini ile mamutları klonlamaya çalışmasına çok yaklaştılar.

4 yıl önce Sibirya'da bulunan yünlü mamut cinsi hayvan fosili...

İngiltere yeni Başbakanı Boris'in ayak uzatma şekli olay oldu

Brexit süreci ile illgili zorlu günler geçiren İngiltere'nin çiçeği burnunda Başbakan'ı Boris Johnson resmi temaslarındaki rahatlığı ile dikkat çekti. Almanya'da resmi törende elleri arkada dolaşan Jonhson, Fransa'da Elysee Sarayı'nda ayağını sehpaya koydu.

İngiltere...