loader
Üsküdar'da yer yerinden oynadı

Üsküdar'da yer yerinden oynadı

Sanat dünyasının önde gelen isimlerini Üsküdar’da İstanbullularla buluşturan Üsküdar Belediyesi, bu kez Türk Pop Müziği’nin en yeni seslerinden Irmak Arıcı’yı ağırladı. Sesi ve güzelliğiyle gençler tarafından yakından takip edilen Irmak Arıcı, en yeni şarkılarını seslendirdiği konserde hayranlarının gönlünü yeniden fethetti. Konser sırasında hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Arıcı, en sevilen şarkılarını sevenlerinin eşliğinde söyledi. Genç sanatçı, sevenlerine “Kula Bela” isimli bir şarkı çıkaracağının müjdesini verdi.

Irmak Arıcı:

“Üsküdar Belediyesi sadece Üsküdar’a değil, tüm İstanbul’a değer katıyor”

Konserde Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Irmak Arıcı “Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği bu tür etkinlikleri, çok kıymetli buluyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız sosyal sorumluluk projeleriyle sadece Üsküdar’a değil, tüm İstanbul’a çok büyük bir değer katıyor. Hayvanlarla ilgili çok güzel projeleri var. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Zekeriya Şanlıer:

“Sadece Üsküdarlıları değil herkesi kucaklıyoruz”

Konser sırasında genç sanatçıya çiçek taktim eden Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, seyircilere seslenerek “Üsküdar dışındaki ilçelerimizden konserimize gelen misafirimiz var mı?” diye sordu. Konser salonuna farklı ilçelerden gelen seyircilerin alkışları karşısında Şanlıer, “Üsküdar’ımızın etkinlikleri artık kabına sığmıyor. Sadece Üsküdarlıları değil herkesi kucaklıyor.Bu yönündeki etkinlikler,Üsküdar Belediyesi olarak bizim sorumluluğumuz. Tüm İstanbulluları buluşturduğumuz etkinliklerimizi tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye belirtti.


Etiketler: istanbul üsküdarbelediyesi ırmakarıcı zekeriyaşanlıer konser akdeniz antalya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz


7 yıl önce Best Haber

Bir akşamüstü, şehir merkezinden eve doğru yürürken,  “halk pazarına uğrar, Kısmet Balıkçılık’tan  balık alırım” diye geçiriyorum içimden. O düşünce beni Doğu Garajı’ndaki
eski Halk Pazarı’na  doğru yönlendiriyor. Aradan birka&ccedi...

Beethoven 250 yaşında

Beethoven 250 yaşında


6 yıl önce Best Haber

Antalya, dünya müzik tarihinin en önemli ve ünlü bestecilerinden Ludwig van Beethoven'i,

doğumunun 250’nci yıl dönümünde, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği “Muratpaşa’da Sanat

Var” etkinlikleri kapsamında piyanist Buğra Yüksel’in yorumu...

Yolunuz Demokrasi Şehitleri Parkı’na Düşerse

Oturduğumuz semtler yürüyeceğimiz yolları, sokakları belirler. Cadde ve sokak aralarında karşımıza insanların soluklanacağı küçük parklar çıkar. Bazıları dikkatimizi çeker bazılarının ise farkında olmadan geçer gideriz.

Birkaç yıl öncesine kadar, Burhanettin Onat Cadd...