loader
Uçak Kazası Basın Duyurusu

Uçak Kazası Basın Duyurusu

10.06.2019 Pazartesi günü saat: 15.00 sıralarında Antalya İli Manavgat İlçesi Ulualan Mevkii, stadyum yakınında Side Sivil Havacılık firmasına ait Cessna 172 P Tipi, TC-DBO adlı Eğitim Uçağı düşmüştür. Olay yerine acilen ilk yardım ve jandarma ekipleri gönderilmiştir. Meydana gelen Kaza neticesinde; eğitim uçağı pilotu Levent ARSLAN kaza mahalinde vefat etmiş, uçakta yolcu olarak bulunan Devrim Gün (İstanbul Bilgi Üniversitesi Bölüm Başkanı) ve Ataberk Gökmen (İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrencisi) isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar ileri tetkik ve tedavi için hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Ataberk Gökmen hayatını kaybetmiş, Devrim Gök’ün tedavisi devam etmektedir.


Etiketler: UÇAK KAZASI ANTALYA MANAVGAT İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnu...

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Kepez Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri verildi.

Temel İş Sağlığı ve G&uum...

Büyükşehir’den Antalya Aile ve Çocuk Günleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “Antalya Aile ve
Çocuk Günleri” düzenliyor. 12 Ocak Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek konferansa
Eğitim Bilimci Mehmet Altunpınar konuşmacı olarak katılacak.
Büyükşeh...