loader
Uçak Kazası Basın Duyurusu

Uçak Kazası Basın Duyurusu

10.06.2019 Pazartesi günü saat: 15.00 sıralarında Antalya İli Manavgat İlçesi Ulualan Mevkii, stadyum yakınında Side Sivil Havacılık firmasına ait Cessna 172 P Tipi, TC-DBO adlı Eğitim Uçağı düşmüştür. Olay yerine acilen ilk yardım ve jandarma ekipleri gönderilmiştir. Meydana gelen Kaza neticesinde; eğitim uçağı pilotu Levent ARSLAN kaza mahalinde vefat etmiş, uçakta yolcu olarak bulunan Devrim Gün (İstanbul Bilgi Üniversitesi Bölüm Başkanı) ve Ataberk Gökmen (İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrencisi) isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar ileri tetkik ve tedavi için hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Ataberk Gökmen hayatını kaybetmiş, Devrim Gök’ün tedavisi devam etmektedir.


Etiketler: UÇAK KAZASI ANTALYA MANAVGAT İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Su jimnastiğinin kraliçeleri

Su jimnastiğinin kraliçeleri


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda düzenlediği ücretsiz su jimnastiği

kursunun en istikrarlı öğrencileri ‘kraliçe’ seçildi. Yaşları 45 ile 70 arasında değişen kursun en istikrarlı

öğrencilerine kırmızı pelerinleri ve...

CHP HEYETİ SEL FELAKETİ YAŞANAN GAZİPAŞA’DA

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Gazipaşa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Ömer Güven, İlçe yöneticileri ve Büyükşehir Belediye...

Baykal’dan Ziyaret Turu

Baykal’dan Ziyaret Turu


7 yıl önce Best Haber

Ankara’da tedavi süreci tamamlanan ve bir süre önce Antalya’ya dönen Deniz Baykal, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası CHP İl Yönetimini, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Ankara...