loader
KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

KUMLUCA'DA BAYAT EKMEK KUMBARASI

ANTALYA Kumluca Belediyesi, bayat ekmeklerin israf edilmemesi ve diğer canlılara yiyecek olarak değerlendirilmesi amacıyla bayat ekmek kumbarası uygulaması başlattı.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Ekmeğiniz çöp değil, ihtiyacı olan canlılara öğün olsun' kampanyasıyla bayat ekmekler sokak hayvanlarına öğün olarak kullanılacak. Kampanya kapsamında oluşturulan bayat etmek kumbaraları sokaklara yerleştirilmeye başladı.

Projenin uygulamasına 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda belediye başkanı seçilen ancak henüz mazbatasını almayan CHP'li Mustafa Köleoğlu da katıldı. Mevcut belediye başkanı AK Partili Yusuf Göven, yeni seçilen başkan Mustafa Köleoğlu'na kampanya hakkında bilgi verdi.

Yusuf Göven, "İlçemizde şimdilik 15 noktada, bayat ekmek kumbarası uygulamasına geçtik. Önümüzdeki günlerde bu uygulama devam edecek. Başka mahallelerimizde de bayat ekmek kumbarası uygulamasına geçeceğiz. Dinimizde israf yasaklanmıştır. Özellikle ekmeği israf etme lüksümüz olamaz. Bu yüzden bayat ekmeklerimiz, diğer canlılara öğün olarak toplanacaktır. Toplanan ekmekler ilk etapta barınak ve hayvanat bahçesindeki hayvanlarımız için kullanılacaktır" dedi.


Etiketler: Antalya Kumluca

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...

Kaş Belediyesi’nden 1 milyon 250’bin TL’lik sathi asfalt yatırımı

Kaş Belediyesi’nden 1 milyon 250’bin TL’lik sathi asfalt yatırımı
Üzümlüye modern yol
Kaş Belediyesi Üzümlü Mahallesi’ni modern ulaşıma kavuşturuyor. Sathi asfalt çalışmalarını
yerinde inceleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulut...

KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

Kemer Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa ederken, mevcut parklarda da bakım faaliyetlerine devam ediyor.

Haberin Devamı