loader
Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Daha Çok Koşmalı ve Takım Halinde Oynamalıyız”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Daha Çok Koşmalı ve Takım Halinde Oynamalıyız”


Sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Savunma hattımızda sakatlıklar nedeniyle yaşadığımız sıkıntılardan oyun planında değişiklikler yapacağız. Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz ve takım halinde oynamamız gerekiyor” dedi. 

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Bülent Korkmaz, “Oyuncularımın kamp dönemindeki performansından memnunum. Zorlu bir ikinci devrenin bizleri bekliyor. Savunma hattımızda sıkıntı var. Sakatlıklarımız nedeniyle güçlü olduğumuz savunma hattında sıkıntılarılar yaşıyoruz. Dolayısıyla belki oyun planında bir değişiklik yapabiliriz. Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz ve takım halinde oynamamız gerekiyor” diye konuştu. 
“MALİYETİ YÜKSEK OYUNCULARLA YOLLARIMIZI AYIRDIK”
Oldukça kısıtlı bir kadromuzun olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Şu anda kısıtlı bir kadromuz var. 3 stoperimiz de sakat. Alternatifler yaratmamız lazım. Transferi her teknik direktör ister. Bu gayet normal ama bizim maalesef geçmişten gelen ekonomi yükümüz var. Kulübün büyük bir borç yükü var. Bu yükü de mevcut başkan ve yöneticilerimiz gidermeye çalışıyor. Maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayırdık. Şu anki durumda yeni transfer gözükmüyor. Sezon başından bu yana yaşanılan zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 
“BİZ, BU SENE GERÇEKÇİYİZ”
Antalyaspor’un sezonun ilk yarısında çizdiği başarılı grafik nedeniyle beklentilerin de yükseldiğinin bu nedenle hedeflerin de yükselip yükselmediğinin sorulması üzerine Teknik Direktör Bülent Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon başından beri zorluklar yaşıyoruz. Ama üstesinden geliyor takım. Hiç kimsenin beklentisi yüksek olmasın. Bizim de hayallerimiz var ama bu sezon için değil, ilerleyen yıllar için. Biz bu sene gerçekçiyiz. Gerçek neyse onu söyleyeceğiz. UEFA Avrupa Ligi gibi hayalleri oluşturmak için bu yıldan temelleri atmaya başladık. Altyapıdan oyuncular çıkarmaya başladık. İleride bunun da gerisi gelecektir.”


Etiketler: Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın röportajı Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında Antalyaspor Direktör Bülent Korkmaz ile röportaj

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

SON DAKİKA Beşiktaş’ın başkanı belli oldu

Fikret Orman ve Hürser Tekinoktay'ın başkanlık için yarıştığı Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy sayımı sona erdi. Fikret Orman, beşinci kez Beşiktaş başkanı seçildi. Fikret Orman, seçim sonrası yaptığı konuşmada yeni dönemde daha radikal olacaklarını ...

Kamuoyuna duyurumuzdur

Kamuoyuna duyurumuzdur


3 yıl önce Best Haber

Antalyaspor A.Ş. olarak, 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana Antalyaspor Kulübü Derneği ve

Antalyaspor Vakfı önderliğinde başkan adayı ve yeni oluşacak yönetim kurulu ile ilgili uzlaşı

çağrıları yapmaya devam ettik.

Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşme ve...

Triatlonda Hedef Şampiyonluk

Triatlonda Hedef Şampiyonluk


6 yıl önce Best Haber

Türkiye Triatlon Federasyonu'nun düzenlediği Marmaris Duatlonu gerçekleştirildi. 5 kilometre koşu, 20 kilometre bisiklet ve 2.5 kilometre koşu etabının yer aldığı yarışa Antalyaspor’dan Oğuz Bodur, Burhan Cömertoğlu, Necati Şevik, Sabri Yiğit Üfler, Mustafa Çelik ve Mehmet Zahit Pişirici katıld�...