loader
Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor, bu sezon puan kaybettiği 25 maçın 16'sında rakiplerinden daha yüksek rakamlar ortaya koymasına karşın kazanamayınca, galibiyet sayısı yalnıca 5'te kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor, rakiplerine karşı rakamlarda üstünlük sağlamasına karşın bu avantajını tabelaya yansıtamadı. Son olarak sahasında Akhisarspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar, tüm verilerde üstünlük kursa da bir puana razı oldu. Özellikle hücumda üretkenlik sorunu çeken Mesut Bakkal’ın öğrencilerinin bu görüntüsün ise sezonun geneline de aynı şekilde yansıdığı görülürken; Bursaspor, geride kalan 30 haftada yalnızca 5 galibiyet alabildi.

 

KAYNAK:HURRİYET.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/bursasporda-oyun-sonuca-yansimiyor-41197557


Etiketler: BURSASPOR TÜRKİYE SUPERLİG

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Son dakika! Can Bartu vefat etti!

Son dakika! Can Bartu vefat etti!


5 yıl önce Best Haber

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun efsane futbolcusu Can Bartu 83 yaşında hayatını kaybetti.  

 

Vefat haberinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan ...

Potanın yıldızları stillerinde de “başarılı”!

Türk sporuna destek veren Altınyıldız Classics, A Milli Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru olarak Altınyıldızlarımız’ı giydirmeye devam ediyor. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, sporcuların özel günlerde kullanmaları i&cced...

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en büyük amatör golf etkinliklerinden biri olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” 25 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Gloria Golf Kulübü sahalarında dördüncü kez düzenleniyor.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özalt...