loader
Radamel Falcao siftah yaptı

Radamel Falcao siftah yaptı

Galatasaray, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Yeni transfer Falcao, Galatasaray'la ilk idmanına çıktı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ilk olarak salonda core aktivasyon hareketleri yapıldı. Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda koordinasyon çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde ise interval koşunun ardından topla aerob çalışmalar üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleri sonrası tamamlandı.

Yeni transferler Radamel Falcao, Taylan Antalyalı ve Mario Lemina antrenmana katıldı.

Milli takım davetleri alan Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi antrenmanda yer almadı.

Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/radamel-falcao-siftah-yapti-2047467h.htm


Etiketler: RADAMEL FALCAO GALATASARAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Fenerbahçe, 14. kez şampiyon oldu!

Fenerbahçe, 14. kez şampiyon oldu!


7 yıl önce Best Haber

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe, Çukurova Basketbol’u 80-68 mağlup etti ve seride durumu 3-1'e getirerek şampiyonluğunu ilan etti.

TÜRKİYE Kadınlar Basketbo...

Rezillik yaşanmıştı! Türkiye'den İzlanda'ya Milli Takım notası

TÜRKİYE'den İzlanda'yla ilgili son dakika hamlesi geldi. Milli takımın havalimanında saatlerce bekletilmesi sonrası Türkiye, Norveç elçiliği aracılığıyla İzlanda'ya nota verdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı kafilesinin EURO 2020 eleme karşılaşması için gittikleri İzlanda'da b...

Fenerbahçe'de Volkan Demirel depremi!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'le ipler koptu. Tecrübeli file bekçisiyle yapılan görüşmede ayrılık kararı tebliğ edildi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren ve geleceği tartışılan Volkan Demirel için yola devam edilmeme kararı alındı. 

...