loader
Potanın yıldızları stillerinde de “başarılı”!

Potanın yıldızları stillerinde de “başarılı”!

Türk sporuna destek veren Altınyıldız Classics, A Milli Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru olarak Altınyıldızlarımız’ı giydirmeye devam ediyor. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, sporcuların özel günlerde kullanmaları için tamamı özel dikim olan smokinler ve nano kumaş teknolojisi ile öne çıkan travel takım elbiseler, günlük hayatlarında kullanmaları için de bomber montlardan jogger pantolonlara uzanan tasarımlar ve smart casual kombinler tasarladı. İşte sahadaki başarıları kadar günlük yaşamlarında stilleri ile de başarılı olan smart casual giyinmeyi tercih eden potanın yıldızları…

Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri, iddialı duruşuyla dikkat çekerken Altınyıldız Classics’in lacivert çizgili triko ceketini, beyaz basic tshirt ile tamamlıyor. İster ofiste ister hafta sonu giyilebilen gri jogger pantolon ile stilde rahatlık ön plana çıkıyor.

Milli basketbolcu Cedi Osman, sezonunun favori renkleri kahverengi ve kiremit rengini Altınyıldız Classics balıkçı yaka triko ve kadife fitilli kaban ile başarıyla kombinliyor.

NBA’deki bir diğer temsilcimiz Furkan Korkmaz’ın sezonun öne çıkan parçalarından Altınyıldız Classics antrasit rengi desenli bomber montuna, beyaz basic tshirt eşlik ediyor. Başarılı basketbolcu, antrasit jogger pantolon ve beyaz sneaker’ıyla oldukça modern ve spor görünüyor.

Yıldız basketbolcu Scottie Wilbekin ise her erkeğin gardırobunda olması gereken lacivert blazer ceketi, siyah beyaz pötikareli gömlek, turuncu örme kravat ile tamamlıyor. Stiline hareket katmak için siyah, beyaz ve lacivert gibi zamansız renklere turuncunun dinamizmini ekliyor.

Başarılı oyuncu Buğrahan Tuncer, sezonun öne çıkan parçalarından bel kısmı bağlamalı jogger pantolonun gri rengini, saks mavisi balıkçı yaka triko ile tamamlıyor. Gri kabanı ve mutlaka sahip olunması gereken anahtar parçalar listesinde yer alan beyaz sneaker ile modern tarzı başarıyla uyguluyor.

A Milli Basketbol Takımı'nın tecrübeli ismi Doğuş Balbay; Altınyıldız Classics’in lacivert bomber montunu, mavi basic tshirt ile kombinleyerek şık, rahat ve keyifli bir tarz yakalıyor. Pantolon seçimini de modern stilde önemli bir yer kaplayan jogger pantolondan yana kullanırken beyaz sneaker ile cool görünümünü tamamlıyor.


Etiketler: ALTINYILDIZCLASSİCS AMİLLİBASKETBOL KEREMTUNÇERİ DOĞUŞBALBAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Potanın yıldızları stillerinde de “başarılı”!

Türk sporuna destek veren Altınyıldız Classics, A Milli Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru olarak Altınyıldızlarımız’ı giydirmeye devam ediyor. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, sporcuların özel günlerde kullanmaları i&cced...

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi: ‘Bu bir kırılma noktası! Bir daha olmayabilir’

Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulüpteki seçim öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Aydın'a konuşan Çebi, "Bu bir kırılma noktası. Ya bugün ya bir daha bu olmayabilir" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın se&cce...

Gelson Dala Antalyaspor’da

Gelson Dala Antalyaspor’da


5 yıl önce Best Haber

Gelson Dala Antalyaspor’da

Antalyaspor, Portekiz’in Sporting Lizbon takımından Angolalı 23 yaşındaki Gelson Dala ile

sözleşme imzaladı. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer edilen yeni transfer

için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Haberin Devamı