loader
Nuri Özaltın golf turnuvası ödülleri verildi

Nuri Özaltın golf turnuvası ödülleri verildi

Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanına sahip, uluslararası standartlarda dizayn edilmiş Gloria Golf Kulübü, 25 – 31 Ocak tarihleri arasında merhum Nuri Özaltın anısına “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy”de tüm golf severleri bir araya getirdi. Ülkemizde golf sporunun gelişmesine büyük önem ve emek veren merhum Nuri Özaltın anısına düzenlenen etkinliğe; 9 ülke, yaklaşık 200 sporcunun yanı sıra cemiyet ve basın dünyasından birçok kişi katılım gösterdi.

Gala gecesinde golf tutkunları için sahne alan Tarık Sezer ve orkestrası ise başarılı performanslarıyla dinleyicilerden büyük alkış topladı.

Dördüncü kez golf tutkunlarını buluşturan etkinlikte bireysel turnuvalardan workshoplara, golf sohbetlerinden özel gala yemeğine kadar birçok renkli aktivite yer aldı.

Profesyonel golf oyuncuları, yarışma sonunda düzenlenen “Golf Klinik” ile de etkinliğe katılan golfçülere mini bir eğitim ile vuruş teknikleri hakkında bilgiler verdi.

 


Etiketler: 45DELİKLİGOLFTESİSİ GLORİAGOLFKLÜBÜ NURİÖZALTIN GOLFTUTKUNLARI GOLFANTALYA AKDENİZ FACEBOOK İNSTAGRAM İNSTAGOOD ANTALYA SPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ankara'daki köpek katliamının zanlıları serbest

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, köpekleri zehirlediği iddia edilen şüpheliler, Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.'yi yapılan çalışmayla yakaladı. Sebze halinde balıkçılık yapan ve aynı mahallede oturan Levent Ö.'nün k&...

Dikkat! 'Kepez ve Aksu'da su kesintisi'
Haberin Devamı
Büyükşehir Ali Çiçek'e sahip çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan denetimlerde ceza yemesiyle gündeme gelen Ali Çiçek'e sahip çıktı. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla, Büyükşehir Zabıta ekipleri, Ali Çiçek'i bulup Bimekan'a yerleştirdi.

...